Sluit icoonTerug icoon

Dit najaar in verkoop: 8 riante twee-onder-één-kapwoningen in Park Waterrijk

vr 1 mei 2020 - Wester Ende: woningen in charmante stijl jaren dertig, aan groene rand Hekelingen

Zeer riante twee-onder-één-kapwoningen met grote tuinen aan het water. In de laatste fase van nieuwbouwproject Park Waterrijk aan de groene rand van Hekelingen komen er acht. Het gaat om schitterende woningen met woonoppervlaktes van rond de 200 vierkante meter in de charmante architectuurstijl van de jaren dertig. Het is de bedoeling dat de woningen komend najaar in verkoop gaan.

Riante tweekappers met grote tuinen aan het water

De acht tweekappers vormen de laatste fase van Park Waterrijk, genaamd Wester Ende. De huizen komen aan een doodlopende straat, waardoor je hier in alle rust woont. Behalve een riante woonkamer met open keuken heb je minimaal vier slaapkamers. Dit aantal is dankzij de grote zolder gemakkelijk uit te breiden tot zes. Standaard worden de woningen opgeleverd met een garage. Met diverse opties kun je er helemaal je eigen huis van maken. Omdat de kavels zo'n 400 tot 520 vierkante meter groot zijn, heb je genoeg ruimte voor een heerlijke tuin, die bovendien aan het water ligt. De tuin is via een schuifpui aan de achterzijde van de woning bereikbaar.

Wester Ende: geliefde stijl van de jaren dertig

De twee-onder-één-kapwoningen van Wester Ende krijgen de geliefde stijl van de jaren dertig. Kenmerkend daarvoor zijn onder meer de warme kleuren en horizontale lijnen. Dat laatste komt onder meer tot uiting in de langgerekte dakgoten, de hoekige erkers en de grote dakoverstekken. Ook de 'hellende daken' zijn typerend voor deze architectuur.

Wonen in een wijk die 'af en aangekleed' is

Park Waterrijk bestaat uit 99 woningen: vrijstaande woningen, tweekappers, herenhuizen, waterwoningen en rijwoningen. Inmiddels zijn er 61 gerealiseerd en 30 in aanbouw. Als je een huis in Wester Ende koopt, dan kom je dus in een wijk te wonen die al helemaal af en 'aangekleed' is. 

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte

Heb je belangstelling voor de woningen in Wester Ende, Park Waterrijk? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via het interesseformulier op de projectsite. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Niet alleen de schitterende woningen, ook de groene en waterrijke omgeving maken Park Waterrijk bijzonder aantrekkelijk. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant groene polders en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.