Do 26/10: start voorverkoop fase 2 BernissePark

do 12 oktober 2017 - Profiteer van voorrangspositie bij verkoop nieuwe eengezinswoningen en tweekappers in Zuidland

Nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland is zo in trek dat binnenkort de verkoop van fase 2 van start gaat. Wil je daar niet op wachten? Ga dan nu naar de projectsite en schrijf je in als belangstellende, dan kun je vanaf donderdag 26 oktober een eengezinswoning of tweekapper bemachtigen via de voorverkoop. Dit pre-qualify proces geeft je een voorrangspositie ten opzichte van belangstellenden die zich melden als de woningen openbaar in verkoop gaan.

BernissePark: nieuwbouw eengezinswoningen en tweekappers met veel ruimte

In fase 2 komen dezelfde typen rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen als in fase 1. De rijwoningen (type Koetsier) zijn met 133 vierkante meter flink aan de maat. Met drie slaapkamers, een flinke woonkamer (met keuken), een vrij indeelbare zolder en een fijne tuin heb je ruimte genoeg. Ook de twee-onder-één-kap woningen (type Lombardier) worden bijzonder riant: maar liefst 178 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een royale woonkamer (met open leefkeuken), standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, een grote en vrij indeelbare zolder en eventueel een garage. Met diverse opties kun je bij beide woningtypen je huis bovendien anders indelen en/of nog groter maken. De architectuur is dorps en sfeervol. De prijzen in fase 2 zijn nog niet bekend.

Hoe werkt het pre-qualify proces?

Als je je bijtijds via de projectsite inschrijft als belangstellende, krijg je per mail een uitnodiging om aan het pre-qualify proces mee te doen. Zodra het online pre-qualify loket op donderdag 26 oktober (20.00 uur) opent, moet je zo snel mogelijk een inschrijfformulier invullen en opsturen. Dit kan tot en met zondag 29 oktober (middernacht). Maar hoe eerder je dit doet, hoe meer kans je hebt een uitnodiging te ontvangen voor een gesprek. Tijdens dat gesprek komt onder meer aan de orde of de woning van jouw voorkeur financieel haalbaar is voor jou. Als die vraag overtuigend positief beantwoord kan worden, komt er een vervolggesprek. Haak je toch af, dan is degene aan de beurt die zich na jou heeft ingeschreven voor dezelfde woning. Een uitnodiging voor een pre-qualify gesprek betekent dus niet dat je verplicht bent het huis te kopen.

Bekijk hier een promotiefilmpje over BernissePark:

Ook later nog volop kansen op een huis in BernissePark

Vis je achter het net bij het pre-qualify proces van fase 2 in BernissePark? Geen zorgen. Je kunt dan 'gewoon' de start verkoop afwachten of meedoen bij de volgende fase. Er komen immers nog meer fases aan in dit geliefde nieuwbouwproject.

Nog woningen beschikbaar in fase 1 BernissePark

Dat BernissePark goed in de smaak valt, blijkt vooral uit de snelle verkoop van de eerste fase. Die verloopt zelfs zo voorspoedig dat eind dit jaar de bouw van start gaat. Toch zijn er nog enkele woningen in fase 1 beschikbaar. Voor de meest actuele stand van de verkoop kun je terecht op www.funda.nl. Voor meer informatie bel je met makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk: 0181-619888. Je kunt deze makelaar ook inschakelen voor de waardebepaling en verkoop van je huidige woning. BernissePark is een ontwikkeling van ProPand, in samenwerking met VORM.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied De Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark verrijst pal naast brede school De Vlasbloem