Zonnepanelen zonder zorgen. Meld je nu aan voor de inkoopactie

wo 30 september 2020 - Met duurzaam geproduceerde 'low carbon panelen' ben je dubbel zo goed bezig

Met zonnepanelen wek je zelf duurzame stroom op. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om hun energieverbruik op deze manier te verduurzamen. Vaak echter worden de panelen zelf niet duurzaam geproduceerd. Dat is anders met ‘low carbon’ panelen. Bij de productie daarvan komt een minimale hoeveelheid CO2 bij. Als je meedoet met de nieuwe inkoopactie Zonnepanelen van de WoonWijzerWinkel, kun je voor die low carbon panelen kiezen. Dan ben je dubbel goed bezig, aldus de WoonWijzerWinkel.

Meedoen met inkoopactie? Schrijf je in via website WoonWijzerWinkel

Meedoen met de inkoopactie kan heel eenvoudig, door je aan te melden via de website van de WoonWijzerWinkel: www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopzon. Daar staat ook meer informatie over de inkoopactie. Na inschrijving ontvang je een vrijblijvende offerte met een scherpe actieprijs. Je kunt kiezen uit drie pakketten: panelen met de laagste CO2-uitstoot, panelen met een snelle terugverdientijd en panelen met zo veel mogelijk vermogen per paneel. Je kiest wat het beste bij jou past. Meedoen met de inkoopactie betekent dat je kwalitatief hoogwaardige panelen krijgt voor een aantrekkelijke prijs. De inkoopactie loopt tot en met 31 oktober.

Onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. Om mee te doen met de inkoopacties van de WoonWijzerWinkel, moet je in een van de aangesloten gemeenten wonen.