Sluit icoonTerug icoon

Donderdag 4 juli: start presale appartementen De Groene Warande fase 1

za 22 juni 2024 - Wonen in Spijkenisse vanaf 251.000 euro (v.o.n.), inclusief parkeerplaats

Wonen in Spijkenisse, met groen en water om je heen, nabij het stadscentrum én het groene achterland. Het kan allemaal tegelijk in nieuwbouwwijk De Groene Warande, nabij sporthal Den Oert. De presale van de eerste fase start donderdag 4 juli met een presale event in bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse. Het gaat om 82 koopappartementen met twee, drie of vier kamers en woonoppervlaktes van 42,5 tot 97,3 vierkante meter. De koopsommen (inclusief parkeerplaats) lopen uiteen van 251.000 tot 452.000 euro (v.o.n.). Tijdens de presale kun je aangeven naar welke woning(en) je voorkeur uitgaat. Maak nu (tot uiterlijk 12 juli) een afspraak met de financieel specialisten van NEXTHome*, door dit formulier uiterlijk 9 juli te mailen naar info@nexthome.nl. Zij bekijken dan of jij het appartement van jouw keuze kunt betalen. Als dat zo is, dan krijg je voorrang bij de toewijzing.

  • Donderdag 4 juli: presale event fase 1 De Groene Warande.
  • 82 koopappartementen, vanaf 251.000 euro (v.o.n.), inclusief parkeerplaats.
  • Bibliotheek De Boekenberg (Markt 40, Spijkenisse).
  • Van 19:00 tot 20:30 uur.
  • Parkeren in parkeergarage De Boekenberg.

De Groene Warande, Spijkenisse: wonen nabij stadscentrum en groen achterland

De Groene Warande is een uitbreiding van de wijk Vierambachten, een van de jongere wijken van Spijkenisse. Dit nieuwe stuk stad verrijst tussen de J.A. Heijwegenlaan, de Groene Kruisweg en de Hekelingseweg. Er komen 273 woningen: 103 eengezinswoningen en 170 appartementen, zowel koop als huur (ook sociale huur). Je hebt in deze nieuwe wijk het beste van meerdere werelden: een gevarieerd woningaanbod, een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte voor kinderen om buiten te spelen, en de nabijheid van stedelijke voorzieningen en natuur. De Groene Warande ligt namelijk op een paar minuten fietsen van het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, horeca, theater en bibliotheek. Fiets je de andere kant op, dan sta je zo in Het Mallebos of Park Vogelenzang, óf in het weidse polderlandschap daar net achter. Even verderop lonkt bovendien natuur- en recreatiegebied Bernisse. Om ruimte voor de nieuwbouw te creëren, verhuizen de scholen My College en Scala Rietvelden naar nieuwe gebouwen dichter bij de Groene Kruisweg. Sporthal Den Oert blijft staan. 

Complete en energiezuinige appartementen, zowel koop als huur

Fase 1 omvat in totaal 137 appartementen tussen de Hekelingseweg en de J. Witteveenlaan. Behalve de 82 koopappartementen die op 4 juli in presale gaan, krijgt deze fase ook huurappartementen. Informatie over de huurappartementen volgt later. De koopappartementen van fase 1 hebben allemaal een buitenruimte (soms twee). Ze worden opgeleverd met een complete keuken met inbouwapparatuur, modern sanitair en fraai tegelwerk. Tegen een meer- of minderprijs kun je zowel de keuken als het sanitair en tegelwerk laten aanpassen aan jouw wensen. Verder zijn de woningen bij oplevering klaar voor een duurzame toekomst. Ze zijn namelijk uitgerust met duurzame installaties zoals zonnepanelen, een luchtwarmtepomp, warmteterugwinning en vloerverwarming en vloerkoeling. Ook zijn ze op hoog niveau geïsoleerd. Dat betekent dat je energierekening lager zal zijn. Ook kun je, dankzij de uitstekende energieprestaties, meer lenen om het appartement te financieren.

Interesse? Plan nu een oriëntatiegesprek in en krijg voorrang bij de presale

Heb je belangstelling voor een koopappartement in fase 1 van De Groene Warande? Ga dan nu naar de projectsite, lees meer over de appartementen, bekijk de prijslijst, bepaal je voorkeur en plan (tot uiterlijk 12 juli) een gesprek in met de financieel specialisten van NEXTHome*. Dat kan door dit formulier in te vullen en uiterlijk 9 juli te mailen naar info@nexthome.nl. Als uit het gesprek blijkt dat jij het appartement van jouw voorkeur kunt betalen, krijg je voorrang bij de toewijzing tijdens de presale. 

Uiteraard staat het je vrij om na de toewijzing van de woningen je hypotheek via een zelf gekozen financieel adviseur aan te vragen. Daarnaast is het ook tijdens de presale mogelijk om een hypotheekverklaring van een eigen financieel adviseur aan te leveren. Bekijk hiervoor de voorwaarden zoals omschreven in het verkoopproces.