Een energieverbruik van 0? Kom naar de themadag Nul-op-de-meter wonen

za 4 mei 2019 - Talrijke oplossingen voor het verduurzamen van je huis in de WoonWijzerWinkel

Een energieverbruik van 0. Dat klinkt iedere woningeigenaar als muziek in de oren. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Tijdens de themadag Nul-op-de-meter wonen, op zaterdag 11 mei in de WoonWijzerWinkel, kom je te weten wat 'nul op de meter' inhoudt, wat er voor nodig is en welke mogelijkheden jij hebt.

Presentaties over nul op de meter

De themadag is van 09.00 tot 13.00 uur. Je wordt verwelkomd met een kopje koffie of thee. Vervolgens kun je aanschuiven bij een presentatiesessie waarin deskundigen van de WoonWijzerWinkel je van alles vertellen over nul op de meter woningen. Na de presentaties kun je de showroom van de WoonWijzerWinkel bezoeken, waarin talrijke duurzame oplossingen worden getoond. Heb je belangstelling voor oplossingen om je huis te verduurzamen? Dan kun je direct een vrijblijvende offerte opvragen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Toegang gratis. Wel even aanmelden

De themadag is gratis toegankelijk. De WoonWijzerWinkel vraagt belangstellenden wel zich van tevoren even aan te melden. Dat kan via www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat (010-7470147) en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten.