Sluit icoonTerug icoon

Een nieuwbouwwoning op het oog? Vraag een financiële check aan

wo 18 januari 2023 - Laat de adviseurs van de Rabobank bekijken of de woning financieel haalbaar is

Is het jouw droom om een nieuwbouwwoning te kopen of te bouwen? En heb je al een project of kavel op het oog? Neem dan een kijkje op de website van de Rabobank en plan meteen een financiële check met een van de adviseurs van de bank. Of verken je mogelijkheden bij de stand van de Rabobank op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 31 januari in Theater de Stoep in Spijkenisse. 

  • Informatie en advies over jouw financiële mogelijkheden om een nieuwbouwhuis te kopen is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 31 januari (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: Rabobank.
  • www.rabobank.nl.

Snel een beeld of de woning financieel haalbaar is

De financieel adviseurs van de Rabobank zijn gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken. Met de financiële check heb je dan ook snel goed in beeld of de nieuwbouwwoning van je dromen financieel haalbaar is voor jou.

Voordelen van nieuwbouw

Behalve voor het aanvragen van een financiële check kun je op de website van de Rabobank ook terecht voor andere informatie over nieuwbouw. Denk aan de voordelen, zoals het duurzame karakter ervan, de geringe onderhoudskosten in de eerste jaren, de vele mogelijkheden van maatwerk om er echt 'jouw' woning van te maken, en het feit dat je geen overdrachtsbelasting betaalt. Ook wordt (onder meer) uitgelegd hoe een hypotheek bij nieuwbouw werkt en wanneer je korting op je rente kunt krijgen.