Sluit icoonTerug icoon

Een nieuwbouwwoning op het oog? Vraag een financiële check aan

di 7 september 2021 - Laat de adviseurs van de Rabobank bekijken of de woning financieel haalbaar is

Er wordt volop gebouwd in Zuid-Holland. De Rabobank heeft veel samenwerkingen met projectontwikkelaars en makelaars en weet daarom al vroeg welke projecten eraan komen. Is het jouw droom om in onze mooie regio een nieuwbouwwoning te kopen of te bouwen? En heb je al een project of kavel op het oog? Neem dan een kijkje op de Nieuwbouwsite Zuid-Holland van de Rabobank en vraag een financiële check aan bij een van de adviseurs. Daar vind je ook informatie over actuele nieuwbouwprojecten in de regio.

Snel een beeld of de woning financieel haalbaar is

Met die financiële check heb je snel een goed beeld of de nieuwbouwwoning van je dromen ook financieel haalbaar is. De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank (Anoushka, Kim en Frank) zijn bij de projecten intensief betrokken. Daardoor kunnen zij zo'n check heel goed doen. Uiteraard kun je ook terecht bij een van de adviseurs van jouw lokale bank. De Rabobank helpt je graag met al je woonvragen. 

Actuele nieuwbouwprojecten

Behalve voor een financiële check kun je op de nieuwbouwsite van de Rabobank ook terecht voor informatie over de actuele nieuwbouwprojecten in de regio. En als je je aanmeldt voor de update, dan blijf je op de hoogte als er nieuwe projecten bij komen.