Eengezinswoningen en tweekappers Schoener binnenkort in verkoop

do 12 september 2019 - Nieuwbouwproject in De Haven Spijkenisse krijgt dertig energieneutrale woningen

Eind september of begin oktober gaat de verkoop van start van nieuwbouwproject Schoener, in de populaire nieuwbouwwijk De Haven Spijkenisse. Ontwikkelaar Ballast-Nedam maakt de exacte datum binnenkort bekend. Dat geldt ook voor de (indicatie)prijzen. Schoener krijgt 24 rij- en hoekwoningen en 6 twee-onder-één-kap woningen. De woningen worden klimaatneutraal. Het nieuwe buurtje komt tussen de haven en de Elementenweg, net achter de bebouwing aan de kade.

Schoener: dorpse architectuur, boot bijna voor de deur

De woningen in Schoener krijgen een sfeervolle, dorpse architectuur. Alle woningen beschikken over een flinke tuin en een eigen parkeerplaats. De tweekappers worden opgeleverd met een aangebouwde garage. En heb je een boot, dan kun je daarvoor in de haven een ligplaats kopen. Je hebt je boot dan dus bijna voor de deur. 

Energieneutrale woningen met een EPC van 0

Alle woningen in Schoener worden energietneutraal. Ze krijgen een Energie Prestatie Coëfficient (EPC) van 0. Dat betekent in gewone-mensen-taal dat de energie die nodig is voor verwarming en ventilatie door voorzieningen in en op de woning zelf wordt opgewekt.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Schoener? Schrijf je dan in als belangstellende via de projectsite. Dan hoor je vanzelf wanneer de verkoop start en krijg je ook andere belangrijke informatie in je mailbox.

Wonen op loopafstand van rust, ruimte en stedelijke voorzieningen

Schoener ligt straks in het hart van De Haven Spijkenisse. Je woont hier op loopafstand van alles wat deze plek zo bijzonder maakt: de kades aan de haven zelf uiteraard, de Oude Maas en ook het vernieuwde stadscentrum, met al zijn winkels, horecagelegenheden, theater en bibliotheek. Zoek je nog meer stedelijk vertier? Dan rij je zo naar Rotterdam. In ongeveer 20 minuten sta je op de Coolsingel. Ben je meer een rustzoeker? Ook dan zit je in Schoener op je plek. Aan de Oude Maas kun je van schitterende vergezichten genieten en rondom Spijkenisse liggen uitgestrekte polders en natuurgebieden, waar je zo op de fiets naartoe kunt. Even verderop - heel goed met de auto te bereiken - vind je het strand van Rockanje. Lekker uitwaaien of op zomerse dagen van de zon genieten. 

Schetsen van nieuwbouwproject Schoener in De Haven Spijkenisse. Aan meer gedetailleerde beelden wordt nog gewerkt.