Sluit icoonTerug icoon

Eerste fase Krekenbos (Zuidland) begin september in verkoop

zo 10 juli 2022 - 12 rijwoningen, 4 herenhuizen, 4 tweekappers en 3 vrijstaande huizen

De eerste fase van nieuwbouwproject Krekenbos, aan de rand van Zuidland, gaat begin september in verkoop. Het hele project krijgt circa 140 woningen: rijwoningen, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande huizen. Ook komen er tien vrije kavels. Krekenbos verrijst naast villaproject Krekenpark en vormt de afronding van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland.

Krekenbos (Zuidland): eengezinswoningen, herenhuizen, tweekappers, vrijstaande woningen

Elk woningtype komt al in de eerste fase terug. Het gaat om twaalf rijwoningen, vier herenhuizen, vier tweekappers en drie vrijstaande woningen. De meeste rijwoningen in deze fase krijgen een veranda aan de voorzijde. Alle woningen hebben een tuin aan de achterzijde. De herenhuizen zijn extra breed en diep en dus een flinke slag groter dan de rijwoningen. De twee-onder-één-kapwoningen worden nog rianter. Deze woningen staan echt in het groen en hebben bovendien een heerlijke tuin. Voor nog meer ruimte, zowel binnen als buiten, zijn er de vrijstaande woningen. Als koper heb je bij alle woningtypen verschillende indelingsmogelijkheden. Ook kun je met diverse opties je huis nog meer aan jouw wensen laten aanpassen. Bij de vrijstaande woningen kun je bijvoorbeeld een slaapkamer op de begane grond creëren. Tussen de woningen van fase 1 in komt een parkeerhof.

Krekenpark: twee deelgebieden, met elk een eigen uitstraling

Krekenbos bestaat uit acht fases, verdeeld over twee deelgebieden: Houtwal (ten zuiden van de Nieuwelaan) en Bos (ten noorden van de Nieuwelaan. Fase 1 ligt in deelgebied Houtwel, dus ten zuiden van de Nieuwelaan. Daar komen ook de fases 5 en 6. De andere fases (2, 3, 4, 7 en 8) komen in deelgebied Bos. De woningen in beide deelgebieden krijgen een eigen uitstraling, terwijl toch duidelijk de verbinding tussen deze gebieden zichtbaar blijft. 

Zelf je droomhuis bouwen op je eigen kavel. Ook dat kan in Krekenbos

Naast zo'n 140 rijwoningen, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande huizen krijgt Krekenpark tien vrije kavels, omringd door groen. Daarop kun je helemaal zelf je eigen droomhuis (laten) bouwen. De kavels worden naar verwachting ook na de zomer aangeboden. Dat gebeurt via de ontwikkelaar van Krekenbos: Haagsebaan Vastgoed. De kavels zijn ongeveer 750 vierkante meter groot. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in

De prijzen van de woningen en de kavels in Krekenbos zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan via de projectsite in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws en hoor je ook wanneer de verkoop gaat starten.

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand van Koninginnehof ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt dichtbij. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Zuidland ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.

 

 

Impressies van de woningen in Krekenbos (fase 1), en een kaart van de verkaveling.