Het Eiland van Spijk: 59 eengezinswoningen met tuin op de zon

za 8 juni 2019 - Fraai buurtje op loopafstand van centrum Spijkenisse. Meer informatie op Woonmarkt

59 ruime eengezinswoningen met fijne tuinen op de zon en een parkje naast de deur. Je vindt ze straks in Het Eiland van Spijk, net buiten het centrum van Spijkenisse. Dit nieuwbouwproject komt aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast penta college De Oude Maas. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse, kom je er veel meer over te weten. Zowel bij de stand van ontwikkelaar VORM als in de kleine zaal van het theater. Daar ben je vanaf 20.00 uur welkom voor een korte presentatie. 

Het Eiland van Spijk: twee woningtypen, uitbreidingsopties, tuin op de zon

Het Eiland van Spijk krijgt twee typen drielaagse eengezinswoningen. De woningen van het ene type worden circa 117 vierkante meter groot en krijgen een traditioneel zadeldak. De woningen van het andere type worden groter, zo'n 153 vierkante meter, en krijgen een plat dak. Bij beide woningtypen heb je diverse uitbreidingsmogelijkheden. Ook heb je in alle woningen het genot van een tuin op de zon. De prijsindicaties beginnen bij 298.500 euro (v.o.n.).

Rustig buurtje nabij stedelijke voorzieningen

Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, dicht bij alle voorzieningen van het stadscentrum van Spijkenisse. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

Uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid van Het Eiland van Spijk is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg in Spijkenisse. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom de stad. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Klimaatneutraal dankzij warmtepomp en zonnepanelen

Voor nieuwbouwprojecten gelden bepaalde duurzaamheidseisen. Voor de kenners: de EPC-waarde van een nieuwbouwwoning mag niet hoger zijn dan 0,4. De woningen van Het Eiland van Spijk duiken daar fors onder met een EPC-waarde van 0. Dit betekent dat het wijkje klimaatneutraal is. Om dit te bereiken krijgen alle woningen (onder meer) zonnepanelen en een eigen warmtepomp om het huis te verwarmen en desgewenst te koelen.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren

Dankzij deze uitstekende energieprestaties kun je gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je onder meer een rentekorting en kun je ook meerwerk financieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM

Interesse? Meld je aan en kom naar de Woonmarkt

De verkoop van de eerste fase van Het Eiland van Spijk start binnenkort. VORM wil op de Woonmarkt Nissewaard de planning voor de start verkoop bekendmaken. Heb je belangstelling voor een woning in dit project en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Vul dan het interesseformulier in op de projectsite. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws. En kom naar de Woonmarkt, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse.

  • Informatie over Het Eiland van Spijk is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 25 juni in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: VORM.
  • www.vorm.nl/heteilandvanspijk.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.

De impressies van nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk. Meer informatie over het project is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni.