Enquête naar woonwensen van belangstellenden voor Stella Nova

vr 11 januari 2019 - Nieuwbouwproject in Sterrenkwartier (Spijkenisse) krijgt koop- en huurwoningen

Hoe wil je wonen in Stella Nova, het nieuwbouwproject in de Spijkenisser wijk Sterrenkwartier? Dat is de centrale vraag in de woonwensenenquête op de projectsite. Daarmee probeert ontwikkelaar ABB Bouwgroep de woningen nog beter te laten aansluiten op de wensen van de belangstellenden. Via de enquête kun je onder meer laten weten of je een koop- of huurwoning wilt, wat voor woningtype je wilt, hoe groot je huis bij voorkeur is, hoeveel kamers je wilt en wat de koopsom mag zijn. Ook worden er vragen gesteld over je bereidheid om in extra duurzame oplossingen te investeren. Let op: meedoen met de enquête betekent niet dat je je voor een woning inschrijft.

Stella Nova: 28 koopwoningen en 51 huurwoningen

Stella Nova komt op de plek van de flatstrook in Sterrenkwartier, aan het water en in het groen. Het project telt 28 koopwoningen en 51 huurwoningen. De koopwoningen (twaalf royale rij- en hoekwoningen en zestien ruime vier-onder-één-kap woningen) worden verkocht door ABB zelf. Het gaat om woningen in drie typen: De Waterman (vanaf circa 180 vierkante meter, drie tot zeven slaapkamers, plat dak, gelegen aan het water mét terras), De Weegschaal met schuine kap (vanaf circa 140 vierkante meter, drie slaapkamers) en De Weegschaal met plat dak (vanaf circa 140 vierkante meter, drie tot zes slaapkamers). De verkoop start naar verwachting medio dit jaar (2019). De huurwoningen (appartementen, beneden-bovenwoningen en eengezinswoningen) worden te zijner tijd door woningcorporatie Maasdelta te huur aangeboden.

Zeer gevarieerd dankzij allerlei opties. Ook heel duurzaam 

De variatie in Stella Nova is groot. Niet alleen omdat het project allerlei verschillende woningtypen krijgt, maar ook omdat jouw woonwensen centraal staan. Dat blijkt al uit het feit dat je als belangstellende via de enquête op de projectsite je voorkeuren kunt aangeven. Bovendien zijn er diverse ruwbouw- en afbouwopties. Als je eenmaal een woning hebt gekocht, heb je dus vele mogelijkheden om een huis te creëren dat bij jou past. Behalve heel gevarieerd wordt Stella Nova ook zeer duurzaam. Zo worden de woningen gasloos en zeer energiezuinig. Bij de bouw wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van duurzame materialen.

Stella Nova: fijn wonen nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen, nabij een park en uitgestrekte polders. Op een paar minuten lopen liggen wijkwinkelcentrum Sterrenhof en diverse basisscholen. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibiotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.  

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je belangstelling voor een koopwoning in Stella Nova? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de projectsite. Dan blijf je op de hoogte. En wil je je woonwensen doorgeven? Vul dan de enquête in, eveneens op de projectsite.

De impressies van Stella Nova zijn concept-beelden.