Fase 1 villaproject Krekenpark (Zuidland) begin maart in verkoop

do 10 januari 2019 - Riante watervilla's vanaf 455.000 euro (v.o.n.). Nu inschrijven, dan blijf je op de hoogte

De eerste fase van villaproject Krekenpark in Zuidland gaat begin maart in verkoop. Het gaat om zeven vrijstaande en vier geschakelde watervilla's, met prijzen van 455.000 tot 569.000 euro (v.o.n.). De woningen zijn bijzonder riant. De vrijstaande villa's worden ongeveer 190 vierkante meter groot, de geschakelde villa's circa 160 vierkante meter. Wil je het meteen horen als bekend is wanneer de verkoop start? Schrijf je dan nu in als belangstellende via de projectsite. Dan blijf je ook op de hoogte van ander nieuws over dit project.

Eerste fase Krekenpark: 7 vrijstaande watervilla's en 4 twee-onder-één-kap watervilla's

Krekenpark, op een halfuur rijden van Rotterdam, wordt in vier fasen gerealiseerd. Het project krijgt in totaal 53 vrijstaande en geschakelde villa's. De watervilla's uit de eerste fase zijn tweelaags en hebben een terras aan het water. Van daaraf kijk je niet alleen uit óver dat water, maar ook richting het polderland. De woonkamer is riant, je hebt een open keuken en op de eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers, waarvan een met een inloopkast. De vrijstaande villa's hebben daarnaast op de begane grond nog een extra kamer, die je als studeer- of werkkamer kunt gebruiken. Bijzonder aan de watervilla's is dat je geen tuin hebt. Dat scheelt je dus heel wat werk. Toch heb je volop groen rondom je huis. Dit groen wordt onderhouden door de gemeente.

Bekijk hieronder een video-animatie van Krekenpark:

Duurzaam en energiezuinig wonen in een parkachtige omgeving

In Krekenpark woon je in een groene, parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, een bodem-warmtepomp en zonder gasaansluiting.

Interesse? Meld je aan, dan blijf je op de hoogte

Heb je belangstelling voor een van de woningen in Krekenpark en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws, ook over de start verkoop.