Sluit icoonTerug icoon

11 mei: start verkoop fase 2B nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse

do 5 mei 2022 - Royale rijwoningen, drie-onder-één-kap woningen en twee-onder-één-kap woningen

De laatste woningen van nieuwbouwproject Stella Nova fase 2 in Spijkenisse gaan op woensdagavond 11 mei in verkoop. Deze fase 2B bestaat uit 25 royale woningen. Je kunt je via de projectsite aanmelden voor het start verkoop event, en een tijdslot reserveren. Eerder, in april, ging het eerste deel van deze fase (2A) in verkoop: acht starterswoningen.

Stella Nova: de voordelen van nieuwbouw, het gemak van een bestaande wijk

Nieuwbouwproject Stella Nova is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse. Het is in Stella Nova fijn wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Je combineert er de voordelen van een nieuwbouwwoning (comfortabel, duurzaam, onderhoudsarm en helemaal van deze tijd) met de voordelen van een bestaande wijk (volwassen groen, volop voorzieningen). De bewoners van de eerste fase wonen er al, zijn enthousiast en beamen de voordelen. 

Nieuwe fase: royale rijwoningen en twee- en drie-onder-één-kap woningen

Fase 2 bestaat in totaal uit 78 woningen: 33 koopwoningen en 45 huurwoningen. De huurwoningen worden op een later moment aangeboden door Maasdelta Groep via Woonnet Rijnmond. De 33 koopwoningen vallen uiteen in verschillende woningtypen: acht starterswoningen, twaalf royale rijwoningen, negen drie-onder-één-kapwoningen en vier twee-onder-één-kapwoningen. De twee- en driekappers zijn gelegen aan het water en beschikken over een waterterras. Alle woningen zijn energiezuinig dankzij zonnepanelen, een warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling, uitstekende isolatie en warmteterugwinning. Je kunt je woning naar eigen voorkeur laten aanpassen via verschillende ruwbouwopties.

Run op starterswoningen

De starterswoningen gingen dus in april al in verkoop. Ruim 100 (!) mensen schreven zich in. Kandidaten krijgen deze dagen bericht of ze zijn ingeloot voor een van de woningen. 

Start verkoop in bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse

De woningen die op woensdag 11 mei in verkoop gaan, zijn de royale rijwoningen en de twee- en driekappers. De start verkoop is van 19.00 tot 20.30 uur en vindt plaats in bibliotheek De Boekenberg aan de Markt 40 in Spijkenisse. Wil je erbij zijn? Meld je dan vooraf aan via deze pagina op de projectsite. Dan kun je meteen een tijdslot reserveren. Tijdens het verkoopevent kun je de verkoopbrochure ophalen, de plattegronden en impressies bekijken en al je vragen stellen aan het verkoopteam. De verkoopdocumentatie is vanaf donderdag 12 mei ook te downloaden via de projectsite.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Q Makelaars (085-0406200) of Kompas Makelaars (0181-611000) of stuur een e-mail naar stellanova2@abbbouwgroep.nl. En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Stelle Nova? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectsite.