Sluit icoonTerug icoon

FREGAT: nog enkele rijwoningen te koop, vanaf € 257.950

vr 12 mei 2017 - Na de zomervakantie gaat het volgende deelproject van De Haven Spijkenisse in verkoop

Er zijn nog enkele eengezinswoningen in nieuwbouwproject FREGAT in Spijkenisse beschikbaar. Het gaat om rijwoningen met prijzen vanaf 257.950 euro (v.o.n.). FREGAT behoort tot de eerste drie deelgebieden van De Haven Spijkenisse en is als eerste in verkoop gegaan.

Woonoppervlaktes van 125 tot 138 vierkante meter

De nog beschikbare huizen krijgen een riante woonkamer met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder. Ook beschik je over een voor- en een achtertuin. Op het binnenterrein, in het hart van FREGAT, heb je een eigen parkeerplaats. De woonoppervlaktes variëren van 125 tot 138 vierkante meter. 

Kleinschalig buurtje

FREGAT wordt een kleinschalig buurtje met behalve rijwoningen ook twee-onder-één-kap woningen. Die tweekappers zijn verkocht of staan onder optie. Van de rijwoningen zijn er dus nog enkele beschikbaar. Omdat inmiddels zeventig procent van de woningen is verkocht, gaat het project ook daadwerkelijk gebouwd worden

Andere deelgebieden: SLUIS en VEERKADE

De andere deelgebieden die dit jaar in De Haven Spijkenisse in verkoop gaan, zijn SLUIS en VEERKADE. SLUIS gaat na de zomervakantie, waarschijnlijk in september, in verkoop. Dit deelproject krijgt havenwoningen en appartementen aan een nieuw uit te graven havenkom. Aan de overzijde van het water komt VEERKADE. Dit deelgebied krijgt kadewoningen met een echte havenuitstraling. Deze woningen zijn nog in ontwikkeling. Als alles volgens plan verloopt, start de bouw van FREGAT nog dit jaar.