Sluit icoonTerug icoon

Ga goed voorbereid op huizenjacht. Bereken je financiële mogelijkheden

vr 1 november 2019 - Gebruik de online rekentool van de Rabobank of laat je adviseren op de Woonmarkt

Ben je op zoek naar een koopwoning? Het kopen van jouw droomhuis kan gezien de huidige woningmarkt een hele uitdaging zijn. Belangrijk dus om vooraf te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dat kan via de online rekentool van de Rabobank op www.rabobank.nl/wonen. Maar je kunt ook met een van de adviseurs van de bank in gesprek op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse (19.30-21.30 uur).

Financieel gezond leven en wonen

Een eigen woning is een belangrijke basis voor een financieel gezond leven. Door af te lossen op de hypotheek bouw je meestal een vermogen op. En op de lange termijn kan de waarde van je woning ook nog eens stijgen. Dat klinkt goed! Maar dan moet je eerst wel in de gelegenheid zijn om dat droomhuis te bemachtigen. Door de schaarste aan betaalbare woningen is het soms, vooral in de grote steden, nodig om snel te beslissen. Het bedrag dat je maximaal kunt lenen voor je huis, hangt af van verschillende factoren. Dit vraagt om een goede voorbereiding, zodat je vooraf weet of jouw droomhuis ook betaalbaar is. En of je de maandlasten kunt betalen. Dat is zeker zo belangrijk om prettig te kunnen wonen én leven.

Beste online oriëntatie

Die goede voorbereiding kun je bij de Rabobank zelf gemakkelijk doen. Voor de vierde keer op rij is de bank verkozen tot de beste partij voor een online oriëntatie op een hypotheek (WUA onderzoek mei 2019). Met het Rabobank Hypotheekdossier, de online rekentool op www.rabobank.nl/wonen, weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. Je krijgt direct een volledig beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.

Oriëntatie via videogesprek

Heb je na het maken van een online hypotheekberekening behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dit kan nu ook via een videogesprek. Gewoon via jouw eigen computer of tablet, overal waar je online bent. En net als een gesprek bij de bank op kantoor is een oriëntatie via een videogesprek gratis en vrijblijvend. Kijk voor meer informatie en het berekenen van jouw mogelijkheden op www.rabobank.nl/wonen.

  • Ga in gesprek over je financiële mogelijkheden met de adviseurs van de Rabobank op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 12 november (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: Rabobank.
  • www.rabobank.nl/wonen.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.