Ga mee op ontdekkingsreis door De Elementen op zaterdag 16 juni

za 9 juni 2018 - Maak kennis met nieuwste stadswijk Spijkenisse, tussen Oude Maas en centrum

Het is zonder twijfel de meest opvallende nieuwe wijk van Spijkenisse: De Elementen, tussen de Oude Maas en het stadscentrum. De afgelopen jaren zijn daar eerst ‘De Dijk en ‘Het Park’ gerealiseerd. Daarna is in diverse fases 'Het Land' gebouwd. Inmiddels is ook de bouw van ‘De Haven’ gestart. Ben jij (nog) op zoek naar een woning? Doe dan mee aan de Reis door De Elementen op zaterdag 16 juni, van 11.00 tot 14.00 uur. En ontdek het laatste aanbod en hoe bijzonder De Elementen is. 

Prachtige buurten, bijzondere plekken aan het water, virtuele tour

Tijdens deze ontdekkingstocht maak je kennis met de prachtige buurten en de bijzondere plekken aan het water. Ook kun je modelwoningen bezoeken. Daarnaast wandel je niet alleen 'in het echt' door de wijk, maar kun je ook een virtuele tour doen. 

Start en eindpunt bij het Elementenhuis

De start en het eindpunt van de tocht is bij het Elementenhuis, het informatiecentrum over de wijk aan de Hongerlandsedijk 1. Daar is een plein met een aantal foodtrucks ingericht met gratis koffie, thee en iets lekkers. Misschien ontmoet je daar wel je nieuwe buren. Meer informatie over het programma staat op www.woneninjeelement.nl.