Huurappartementen in De Nachtegaal. Bouw in eerste kwartaal 2021 van start

vr 10 juli 2020 - Driekamerappartementen met middeldure huurprijzen nabij het centrum van Spijkenisse

In plaats van koopappartementen komen er huurappartementen in nieuwbouwproject De Nachtegaal nabij het centrum van Spijkenisse. Dat heeft projectontwikkelaar Herkon bekendgemaakt. Het gaat om 39 driekamerappartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen en allemaal met een balkon. De woonoppervlaktes variëren van 78 tot 106 vierkante meter. De huurprijzen zullen liggen in het middensegment. Het project verrijst op de plek van de voormalige basisschool aan de Nachtegaalstraat. De bouw start in het eerste kwartaal van 2021. De verwachting is dat De Nachtegaal begin 2022 wordt opgeleverd.

De Nachtegaal: huurappartementen nabij centrum Spijkenisse

Nieuwbouwproject De Nachtegaal krijgt een mooie, strakke en warme uitstraling. Er wordt ook veel glas in de gebouwen verwerkt, waardoor je veel lichtinval hebt. De huurappartementen zullen worden aangeboden door Brookland, een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in wooncomplexen nabij voorzieningen als openbaar vervoer, uitvalswegen, winkels en culturele voorzieningen. Om die reden past De Nachtegaal heel goed bij Brookland. Het project verrijst immers op loopafstand van het stadscentrum, met al zijn winkel-, horeca- en culturele voorzieningen. Daar komt bij dat in Spijkenisse veel behoefte is aan middeldure huurwoningen.

Start bouw, oplevering en inschrijving

De start van de bouw van De Nachtegaal staat gepland in het eerste kwartaal van 2021. De verwachting is dat het project begin 2022 wordt opgeleverd. De inschrijving zal circa vijf maanden vóór de oplevering beginnen. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu alvast aan via info@brookland.nl.

Toch liever een koopappartement? Bekijk het aanbod in Het Posthuys

Gaat je voorkeur toch uit naar een koopappartement in Spijkenisse? Denk dan eens aan nieuwbouwproject Het Posthuys, eveneens van ontwikkelaar Herkon, in het centrum van de stad. Van de 71 koopappartementen in dit project zijn er nog drie beschikbaar: een driekamerappartement van 85 vierkante meter, een vierkamerappartement van 129 vierkante meter en een penthouse van 212 vierkante meter. Meer informatie over dit nog beschikbare aanbod staat in de woningzoeker op www.woneninhetposthuys.nl.