Geld verdienen met je dak, dankzij zonnepanelen of een zonneboiler

ma 20 juli 2020 - Kom zaterdag 12 september naar themadag in WoonWijzerWinkel. Of volg het webinar

Door de lage rente is het minder aantrekkelijk om je geld op een spaarrekening te zetten. Maar er is een mooi alternatief: je dak! In de vorm van zonnepanelen of zonnecollectoren. Daarmee verlaag je je energiekosten en draag je bij aan de bestrijding van het broeikaseffect. En de investering verdien je uiteindelijk terug. Interesse? Kom dan zaterdag 12 september naar de themadag 'Uw dak is geld waard' bij de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat. Tegelijkertijd met deze eerste 'fysieke' themadag sinds de coronacrisis organiseert de WoonWijzerWinkel een webinar over hetzelfde thema.

Presentaties over zonnepanelen, zonneboilers en groene daken

De fysieke themadag en het webinar gaan om 09.00 uur van start en duren tot ongeveer 13.00 uur. Adviseurs van de WoonWijzerWinkel vertellen je over de mogelijkheden om je dak op een duurzame manier om te zetten in geld: via de opwekking van energie. Behalve over zonnepanelen en zonnecollectoren (zonneboilers) krijg je ook informatie en inspiratie over groene daken, die enorm helpen bij de isolatie van je huis.

Aanmelden voor themadag of webinar via website WoonWijzerWinkel

Vanwege de coronabeperkingen hanteert de WoonWijzerWinkel voor de fysieke bijeenkomst een maximum aantal van 40 bezoekers. Maar geen zorgen: als de themadag is volgeboekt, kun je de presentaties via het webinar volgen. Aanmelden voor de themadag kan via het formulier op de website van de WoonWijzerWinkel. Daarop kun je aangeven of je naar de fysieke themadag komt of thuis het webinar gaat volgen. Ben je van plan met meerdere mensen te komen? Meld hen dan apart aan. Zonder bevestiging van inschrijving kun je de themadag niet bijwonen. 

Speciale bijeenkomst voor VvE's

De themadag is ook bedoeld voor Verenigingen van Eigenaren. Voor VvE's staan een aparte workshop en presentatie op het programma. VvE's kunnen zich via de website van VvE010 aanmelden. Aan deze sessie mogen maximaal 20 mensen deelnemen.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat (010-7470147) en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten.