Sluit icoonTerug icoon

Gemeente publiceert nieuwe zelfbouwkavels op nissewaardwoont.nl

ma 9 maart 2020 - 1 kavel in Hekelingen (Heer en Meester), 2 in Zuidland (Kreken van Nibbeland)

Er zijn enkele nieuwe gemeentelijke zelfbouwkavels in Nissewaard gepubliceerd op deze website. Het gaat om een riante zelfbouwkavel aan de Nieuwelaan in Zuidland (nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland), om een kavel naast andere zelfbouwkavels in diezelfde wijk ('kavel 16') en om een eveneens riante kavel in zelfbouwlocatie Heer en Meester in Hekelingen ('kavel C3').

Kavels van 571, 798 en 872 vierkante meter

De kavel aan de Nieuwelaan in Zuidland is 798 vierkante meter groot. De koopsom bedraagt 305.776 euro. De andere kavel in Zuidland ligt naast het zelfbouwbuurtje dat daar in de afgelopen jaren is ontwikkeld. Deze kavel is eind 2019 beschikbaar gekomen. Het gaat om kavel 16. De oppervlakte is 571 vierkante meter. De prijs: 230.844 euro. De derde nieuwe kavel ligt in zelfbouwwijk Heer en Meester, aan de groene rand van Hekelingen. Het gaat om kavel C3. De oppervlakte is 872 vierkante meter. De prijs is 290.488 euro. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Alle informatie op zelfbouwpagina's

Alle informatie over deze nieuwe kavels staat op de zelfbouwpagina's, elders op deze site. Daar vind je het totale gemeentelijke zelfbouwaanbod. Klik op de locatie en vervolgens op de kavel. Per kavel kun je een kavelpaspoort bekijken en je via een formulier inschrijven.

Binnenkort weer nieuwe zelfbouwkavels

Binnenkort geeft de gemeente weer twee nieuwe zelfbouwkavels uit. Deze liggen in de zelfbouwbuurt in de Zuidlandse nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland. Het gaat om kavels aan de Quaklaan. De opperlvaktes en prijzen zijn nog niet bekend.