Sluit icoonTerug icoon

Het Eiland van Spijk: nog enkele herenhuizen en rijwoningen beschikbaar

ma 4 november 2019 - Energieneutrale gezinswoningen met de tuin op de zon, nabij het centrum van Spijkenisse

Er zijn nog enkele herenhuizen beschikbaar in fase 1 van nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk, net buiten het centrum van Spijkenisse. Het gaat om riante gezinswoningen met zes kamers en woonoppervlaktes van 153 vierkante meter. De prijzen zijn 360.000 euro (v.o.n.). Een van de woningen is een hoekhuis. Daar betaal je 375.000 euro (v.o.n.) voor. Van de rijwoningen (117 vierkante meter) zijn er nog twee beschikbaar. De koopsom: 298.500 euro (v.o.n.). De inschrijving verloopt via de projectsite. Informatie over Eiland van Spijk is ook verkrijbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse.

Energieneutraal dankzij warmtepomp en zonnepanelen

Bijzonder aan Het Eiland van Spijk is dat de woningen energieneutraal zijn, mede dankzij de uitstekeknde isolatie en het gebruik van zonnepanelen en warmtepompen. De EPC-waarde, een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een woning is, is 0. Daarmee zijn de woningen van Het Eiland van Spijk een stuk energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Dat levert niet alleen een lagere energierekening op. Je kunt ook rekenen op een lagere rente op je hypotheek.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren

Je kunt dankzij de gunstige energieprestaties namelijk gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je dus een rentekorting. Ook kun je meerwerk meefinancieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM.

Rustig buurtje nabij stedelijke voorzieningen

Het project verrijst aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast penta college De Oude Maas. Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, dicht bij alle voorzieningen van het stadscentrum van Spijkenisse. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

Uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid van Het Eiland van Spijk is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg in Spijkenisse. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom de stad. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Het Eiland van Spijk: twee woningtypen, uitbreidingsopties, tuin op de zon

Het Eiland van Spijk krijgt in totaal 59 drielaagse woningen, verdeeld over twee typen: herenhuizen van 153 vierkante meter met een plat dak en eengezinswoningen van 117 vierkante meter met een zadeldak. Alle woningen hebben een fijne tuin op de zon en een parkje naast de deur. En met diverse uitbreidingsopties kun je er helemaal je eigen huis van maken. Fase 1 telt 25 woningen. Een aantal daarvan is nu dus nog beschikbaar. Wanneer de overige 39 woningen in verkoop of presale gaan, is nog niet bekend. Zeker is wel dat die tweede fase wederom uit beide woningtypen zal bestaan.

  • Informatie over Eiland van Spijk is ook verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: VORM.
  • www.vorm.nl/heteilandvanspijk. Informatie is ook verkrijgbaar bij Mudde Makelaardij (0181-625065) of Vestingh Makelaars (06-22461522).
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.