Het Eiland van Spijk: nu ook herenhuizen in fase 2 in verkoop

zo 8 maart 2020 - Duurzame gezinswoningen met drie volledige woonlagen en ruime tuin. V.a. 360.000 euro

Nieuw woningaanbod in fase 2 van nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk, op loopafstand van het centrum van Spijkenisse. Het gaat om riante en zeer energiezuinige herenhuizen met tuinen van 11 meter (!) diep. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van 153 vierkante meter. Dankzij het platte dak kun je ook de tweede verdieping helemaal als woonverdieping benutten. De prijzen beginnen bij 360.000 euro (v.o.n.). In Het Eiland van Spijk zijn ook nog enkele eengezinswoningen met een traditioneel zadeldak beschikbaar, vanaf 298.500 euro (v.o.n.). 

Herenhuizen Het Eiland van Spijk: drie volledige woonlagen, dus extra veel ruimte

De herenhuizen van fase 2 hebben in de basisuitvoering een woonoppervlak van 153 vierkante meter. Op de begane grond heb je een royale woonkamer met leefkeuken van circa 44 vierkante meter. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. Dankzij het platte dak heb je op de tweede verdieping ongeveer 42 vierkante meter waarmee je kunt doen wat je wilt. Een of twee extra kamers? Een speelkamer voor de kinderen? Of een werk- of hobbyruimte voor jezelf? Het kan allemaal. Wil je nog meer woonruimte? Dan kies je voor een uitbouw op de begane grond. De prijzen beginnen bij 360.000 euro (v.o.n.). Kies je voor een hoekhuis, dan beginnen de koopsommen bij 370.000 euro (v.o.n.). Op de aanbodpagina op de projectsite staat welke herenhuizen op dit moment nog beschikbaar zijn.

Ook nog eengezinswoningen beschikbaar, vanaf 298.500 euro

Naast de herenhuizen zijn er ook eengezinswoningen met een traditioneel zadeldak beschikbaar. Deze woningen hebben een woonoppervlak van circa 117 vierkante meter. Het gaat om rij- en hoekwoningen met twee woonlagen en een zolderverdieping. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer en keuken (38 vierkante meter). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De zolder is met 22 vierkante meter groot genoeg voor nog een extra kamer. Kies je voor opties als een dakkapel of uitbouw, dan creëer je nog meer woonruimte. De prijzen van de nog beschikbare eengezinswoningen beginnen bij 298.500 euro (v.o.n.). Op de aanbodpagina op projectsite staat welke eengezinswoningen nog te koop zijn.

Op en top duurzaam dankzij (onder meer) zonnepanelen en een warmtepomp

Bijzonder aan Het Eiland van Spijk is dat alle 59 woningen energieneutraal zijn, mede dankzij de uitstekende isolatie, het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp. De EPC-waarde, een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een woning is, is 0. Daarmee zijn de woningen een stuk energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Dat levert niet alleen een lagere energierekening op. Je kunt ook rekenen op een lagere rente op je hypotheek.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren!

Dankzij de gunstige energieprestaties kun je namelijk gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je dus een rentekorting. Ook heel prettig is dat je meerwerk kunt meefinancieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM.

Het Eiland van Spijk: rustig buurtje nabij stadscentrum Spijkenisse

Het project verrijst aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast penta college De Oude Maas. Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, met een eigen parkje waar kinderen kunnen spelen. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof. Omdat de verkoop van de eerste fase zo voorspoedig verliep, is de bouw daarvan inmiddels gestart. 

Uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid van Het Eiland van Spijk is uitstekend. Het project ligt aan De Ritte en de Hekelingseweg in Spijkenisse. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom de stad. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Impressie boven: de herenhuizen van Het Eiland van Spijk. Impressies daaronder: overzicht van het hele project (links) en de eengezinswoningen (rechts).