Sluit icoonTerug icoon

Nieuwbouwproject Het Land blijft een succesverhaal

ma 28 september 2015 - Het Land komt naar Woonmarkt Nissewaard met de laatste beschikbare huizen

Of het nu wel of niet goed gaat met de woningmarkt, er zijn nieuwbouwprojecten die blijven verkopen. Het Land in Spijkenisse ís zo'n project. In de magere jaren was Het Land een lichtpunt, en ook nu gaat het uitstekend. Kort voor de zomervakantie is fase 8 in verkoop gegaan. Van de 26 woningen in die fase zijn er nog maar vier beschikbaar. Het gaat om twee-onder-één-kap woningen met prijzen vanaf 357.500 euro (v.o.n.). In fase 7 zijn nog twee huizen beschikbaar. De ontwikkelaars Dura Vermeer en VORM vertellen op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 oktober in Theater de Stoep in Spijkenisse, alles over deze woningen. 

De nog beschikbare tweekappers in fase 8 zijn 163 of 170 vierkante meter groot en hebben een riante woonkamer met een heerlijke open keuken, drie of vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder. Verder is je tuin zo groot, dat er ruimte is voor meerdere zitplekken én voor twee parkeerplaatsen op eigen grond. Bij een van de tweekappers zit ook nog eens een garage. De prijzen variëren van 357.500 tot 409.500 euro (v.o.n.). Behalve deze woningen zijn ook in fase 7 nog twee woningen beschikbaar: een tweekapper en een vrijstaand huis, beide met een garage. De prijzen zijn 369.500 en 459.500 euro (v.o.n.).

Geliefde jaren dertig architectuur

Net als in de eerdere fases van Het Land krijgen ook de woningen in fase 8 de geliefde uitstraling van de jaren dertig. Met onder meer lange dakoverstekken, witte kozijnen, warme kleuren en sfeervolle geveldetailleringen. Die architectuur, in combinatie met het vele groen in de wijk, geeft je meteen het gevoel dat je in Het Land thuiskomt. De wijk omarmt je. Dat is wat er gebeurt als de architectuur ‘klopt’.

Het Land: eigen inbreng, zelf de regie

Dit thuisgevoel wordt nog versterkt doordat je in Het Land je huis op allerlei manieren naar je hand kunt zetten. Je bepaalt zelf de indeling en kunt er met allerlei opties, zoals een uitbouw of een dakkapel, helemaal jouw huis van maken. Overigens is dit voor de woningen in fase 7 niet meer mogelijk. Die fase is inmiddels in aanbouw en wordt binnenkort opgeleverd. Je kunt hier al voor Kerst wonen.

Ligging: tussen Oude Maas en stadscentrum

Bijzonder aan Het Land is daarnaast de ligging, tussen de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je shoppen, lekker uit eten of naar het schitterende nieuwe theater van Spijkenisse, dan kan dat om de hoek. En als je op zoek bent naar rust en ruimte, wat is er dan mooier dan even bijkomen op een bankje, aan de gestaag stromende rivier die praktisch aan je achtertuin grenst?

  • Informatie over Het Land is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 oktober in Theater de Stoep in Spijkenisse.
  • Stand: Het Land (Dura Vermeer en VORM).
  • Tijd: 19:30-22:00 uur.
  • Locatie: Theaterplein 1, Spijkenisse.
  • www.hetlandspijkenisse.nl.