Het Land: nieuwe fase in verkoop op zaterdag 20 mei

vr 14 april 2017 - 30 rijwoningen en tweekappers in stijl jaren dertig. Ook open huis woningen eerdere fase

Dertig riante rijwoningen en tweekappers in de stijl van de jaren dertig. Je vindt ze in fase 11 van nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse. Het Land is een schitterende gezinswijk, waar kinderen nog ouderwets op straat kunnen spelen. Terwijl het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants en zijn schitterende theater, dichtbij is. Op zaterdag 20 mei gaat de verkoop van start.

De start verkoop vindt plaats op de bouwplaats van Het Land, aan de Adriaan Prinslaan in Spijkenisse. In enkele woningen uit fase 8, die later in mei worden opgeleverd, is tegelijkertijd een open huis. Je bent tussen 11.00 en 13.00 uur welkom. Tijdens de start verkoop maakt ontwikkelaar Dura Vermeer de prijzen bekend.

Het Land, fase 11: rijwoningen en tweekappers

Fase 11 krijgt twee typen rijwoningen. Het gaat om huizen met woonoppervlaktes van circa 120 of 140 vierkante meter. Je beschikt over een riante woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. En natuurlijk over een fijne tuin. De tweekappers zijn er in drie typen, waarvan er één geschakeld is. Het gaat om woningen van ongeveer 163 of 170 vierkante meter. Ook de tweekappers krijgen een riante woonkamer met open keuken. Verder beschik je in deze huizen over drie of vier slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en een of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Enkele tweekappers hebben standaard een erker. Alle huizen in fase 11 hebben een voor- en achtertuin. 

Uitstraling jaren dertig

Net als de huizen in de eerdere fases van Het Land krijgen de woningen in fase 11 de geliefde uitstraling van de jaren dertig. Kenmerkend zijn de lange dakoverstekken, witte kozijnen, warme kleuren en sfeervolle geveldetailleringen. 

Lange lanen, veel groen

Niet alleen de bouwstijl, ook de inrichting van de buitenruimte draagt bij aan de populariteit van Het Land. Kenmerkend zijn onder meer de lange lanen, de imposante bomenrijen en het vele groen. Je voelt je er meteen thuis.

Zelf bepalen hoe je huis wordt

Dit thuisgevoel wordt nog versterkt doordat je als koper de regie hebt. Zo kun je de indeling bepalen en zijn er allerlei opties, zoals een uitbouw of een dakkapel, waarmee je er nog meer je eigen huis van kunt maken.

Het Land: tussen stadscentrum en rivier

Het Land is een wijk om trots op te zijn. Een wijk met een even gevarieerd als herkenbaar beeld, vormgegeven met oog voor stijl en allure. Een wijk die ook nog eens op een ideale plek ligt: nabij de rivier de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels en uitgaansvoorzieningen.