Het Posthuys: 71 koopappartementen in centrum Spijkenisse

zo 25 november 2018 - Drie- en vierkamerappartementen op de plek van het voormalige postkantoor

Comfortabel wonen in het centrum van Spijkenisse, met om de hoek winkels, restaurants, de bibliotheek en het theater. Het kan straks in nieuwbouwproject Het Posthuys, een fraai appartementencomplex dat op de plek van het oude postkantoor komt. Het gebouw, op de hoek van de Marrewijklaan en de Raadhuislaan, krijgt 71 koopappartementen. De prijzen beginnen bij 230.000 euro (v.o.n.). Naar verwachting start de verkoop in het derde kwartaal van 2019.

Het Posthuys: drie- en vierkamerappartementen en een penthouse

Het Posthuys telt straks zeventig drie- en vierkamerappartementen in verschillende uitvoeringen. De woonoppervlaktes variëren van circa 75 tot ongeveer 135 vierkante meter. Behalve deze appartementen krijgt het gebouw ook een riant penthouse met een woonoppervlak van circa 210 vierkante meter. Alle woningen in Het Posthuys worden gasloos en heel duurzaam. Ze krijgen daarnaast allemaal een eigen balkon of terras. Parkeren gebeurt op eigen terrein.

Wonen met alle voorzieningen om de hoek

De ligging van het gebouw is perfect. Je woont hier met alle voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. Winkelen, een kopje koffie drinken, gezellig uit eten, boodschappen doen, naar de bibliotheek of naar het theater. Het kan allemaal op loopafstand.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Het Posthuys? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte. Je kunt ook contact opnemen met Toussaint + Van Wijk Makelaardij: 0181-619888. Het Posthuys is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.