Het Posthuys: 71 koopappartementen in het centrum van Spijkenisse

vr 31 mei 2019 - Drie- en vierkamerappartementen in allerlei varianten op plek voormalig postkantoor

Echt stedelijk wonen, in een fijn appartement, met om de hoek winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Het kan straks in nieuwbouwproject Het Posthuys in Spijkenisse. Het Posthuys wordt een fraai appartementencomplex dat op de plek van het oude postkantoor komt. Het gebouw, op de hoek van de Marrewijklaan en de Raadhuislaan, krijgt 71 koopappartementen. De prijzen beginnen bij circa 230.000 euro (v.o.n.). Naar verwachting start de verkoop in het vierde kwartaal van 2019. Meer informatie krijg je op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse.

Het Posthuys: drie- en vierkamerappartementen en een penthouse

Het Posthuys telt straks 70 drie- en vierkamerappartementen in verschillende uitvoeringen. De woonoppervlaktes variëren van circa 75 tot ongeveer 135 vierkante meter. Behalve deze appartementen krijgt het gebouw ook een riant penthouse met een woonoppervlak van circa 210 vierkante meter. Alle woningen in Het Posthuys worden gasloos en heel duurzaam. Ze krijgen daarnaast allemaal een eigen balkon of terras.

Wonen met alle stedelijke voorzieningen om de hoek

De ligging van het gebouw is perfect. Je woont hier met alle voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. Winkelen, een kopje koffie drinken, gezellig uit eten, boodschappen doen, naar de iconische bibliotheek (De Boekenberg) of naar het schitterende theater. Het kan allemaal op loopafstand.

Start bouw: tweede kwartaal 2020

De start verkoop van Het Posthuys start in het vierde kwartaal van dit jaar (2019). De verwachtig is dat de bouw in het tweede kwartaal van 2020 begint. De oplevering is ruim een jaar later, in het derde kwartaal van 2021. 

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief of kom naar de Woonmarkt

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Het Posthuys? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte. Je kunt voor de laatste stand van zaken ook naar de Woonmarkt Nissewaard komen, op dinsdag 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse. Het Posthuys is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.

  • Informatie over nieuwbouwproject Het Posthuys wordt gepresenteerd op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 25 juni in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij.
  • www.woneninhetposthuys.nl.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.