Sluit icoonTerug icoon

Het Posthuys: wonen in hartje Spijkenisse v.a. circa 230.000 euro

ma 4 november 2019 - 70 appartementen en 1 penthouse. Start voorverkoop verwacht 1e kwartaal 2020

Echt stedelijk wonen, in een fijn appartement, met om de hoek winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Het kan straks in nieuwbouwproject Het Posthuys in Spijkenisse. Het Posthuys wordt een fraai appartementencomplex dat op de plek van het oude postkantoor komt. Het gebouw, op de hoek van de Marrewijklaan en de Raadhuislaan, krijgt 71 koopappartementen. De prijzen beginnen bij circa 230.000 euro (v.o.n.). Naar verwachting start de voorverkoop in het eerste kwartaal van 2020. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 12 november, krijg je meer informatie.

Het Posthuys: drie- en vierkamerappartementen en een penthouse

Het Posthuys telt straks 70 drie- en vierkamerappartementen in verschillende uitvoeringen. De woonoppervlaktes variëren van circa 75 tot ongeveer 150 vierkante meter. Behalve deze appartementen krijgt het gebouw ook een riant penthouse met een woonoppervlak van circa 210 vierkante meter. Alle woningen in Het Posthuys krijgen een eigen balkon of terras. Parkeren doe je op eigen terrein.

Wonen met alle stedelijke voorzieningen om de hoek

De ligging van het gebouw is perfect. Je woont hier met alle voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. Winkelen, een kopje koffie drinken, gezellig uit eten, boodschappen doen, naar de iconische bibliotheek (De Boekenberg) of naar het schitterende theater. Het kan allemaal op loopafstand.

Start voorverkoop: eerste kwartaal 2020

De voorverkoop van de appartementen van Het Posthuys start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over Het Posthuys? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws in je mailbox. Het Posthuys is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.

  • Informatie over Het Posthuys is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij.
  • www.woneninhetposthuys.nl.
  • Meer informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.