Sluit icoonTerug icoon

Bekijk je favoriete huis op afstand met virtual reality bril

do 24 september 2015 - Ooms Makelaars biedt ook aanbod en woonnieuws via WhatsApp en Webcam Hypotheekadvies

De techniek staat niet stil, ook niet in de wereld van de makelaardij. En dat merk je tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 oktober in Theater de Stoep in Spijkenisse. Een van de nieuwe snufjes waarmee Ooms Makelaars naar de Woonmarkt komt, is de virtual reality bril. Daarmee kun je de woningen die Ooms Makelaars te koop heeft staan virtueel, dus op afstand, bezichtigen. 

Met de VR-bril wandel je door de woonkamer, inspecteer je de keuken en ervaar je hoe groot de slaapkamers zijn. Je kunt zelfs de tuin bekijken, zodat je nu al kunt zien waar je straks misschien wel van de zon zit te genieten, of waar je kinderen lekker spelen. Hoe de VR-bril werkt, laat een filmpje op het YouTube-kanaal van Ooms Makelaars zien:  


 

Nog beter adviseren

"Doordat klanten op deze manier meer huizen in korte tijd kunnen bezichtigen, krijgen wij als makelaar sneller een beeld van hun wensen en behoeften", zegt Roy Ehbel, makelaar en directeur bij Ooms Makelaars. "Als we dan doorvragen, weten we nog beter wat zij precies willen en kunnen we daar een woning bij zoeken." Heb je op deze manier eenmaal een huis gevonden dat bij je past, dan kun je met Ooms Makelaars een afspraak maken voor een echte bezichtiging.

WhatsApp woonnieuws en Webcam Hypotheekadvies

Ooms Makelaars is van meer innovatieve markten thuis. Bij het makelaarskantoor is het sinds kort mogelijk via WhatsApp woonnieuws en woningaanbod te ontvangen. Lekker snel en laagdrempelig. Bovendien verzorgt Ooms Financieel Adviseurs, de financiële tak van het bedrijf, sinds enige tijd Webcam Hypotheekadvies. Je hoeft niet meer naar het kantoor te komen voor gesprekken over een hypotheek. Dat kan gewoon vanaf de bank in je eigen huiskamer. En als je nog twijfelt: de eerste afspraak is gratis. Als het niets voor je is, kun je alsnog afzien van hypotheekadvies via de webcam.

> Ervaar de VR-bril op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 oktober, in Theater de Stoep in Spijkenisse. Daar krijg je ook informatie over de andere innovatieve diensten. En over het actuele woningaanbod van Ooms Makelaars in Nissewaard.
> Stand: Ooms Makelaars en Ooms Financieel Adviseurs.
> Tijd: 19:30-22:00 uur.
> Adres: Theaterplein 1, Spijkenisse.
Ooms.com.
> Oomsfinancieeladviseurs.com.
> Lees hier meer over de virtual reality bril.
> Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.
> Lees hier meer over Webcam Hypotheekadvies.