Sluit icoonTerug icoon

Je huis isoleren voor aantrekkelijke prijs dankzij inkoopactie

wo 8 juni 2022 - Actie gemeente Nissewaard en Duurzaam Bouwloket loopt nog tot 15 juli

Je huis verduurzamen door de bodem, de vloeren en de spouwmuren te isoleren. Het kan nu voor een aantrekkelijke prijs dankzij de Inkoopactie voor Woningisolatie van de gemeente Nissewaard en Duurzaam Bouwloket. De inkoopactie, die in samenwerking met regionale isolatiebedrijven is opgezet, loopt tot 15 juli en is alleen geldig voor wie in Nissewaard woont. Je woning isoleren levert je een flinke besparing op je energierekening op, én meer comfort. Ook draag je bij aan de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Speciale actiepagina op website Duurzaam Bouwloket

Meedoen werkt heel eenvoudig. Je gaat naar de speciale actiepagina op de website van Duurzaam Bouwloket en leest eerst de voorwaarden, zodat je weet wat je kunt verwachten. Daarna doe je kort een subsidiecheck, ook via de actiepagina. Via die check ontdek je of je voor subsidie in aanmerking komt en zo ja, voor welke. Wil je nog wat meer informatie, dan kun contact opnemen met een adviseur van Duurzaam Bouwloket.

Inschrijfformulier invullen, vrijblijvend bezoek adviseur

Je bent nog steeds op de actiepagina en vult vervolgens het online inschrijfformulier in. Via dat formulier geef je ook aan voor welke vorm van isolatie je een vrijblijvende afspraak wil: bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie. Twee van de drie, of álledrie, mag ook. Je wordt daarna gebeld om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken. Daarna komt er een adviseur bij je langs om de situatie op te nemen. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte. Ga je met die offerte akkoord, dan wordt op basis van jouw materiaalkeuze bepaald welk bedrijf de klus gaat uitvoeren. Heb je een speciale voorkeur voor een bepaald bedrijf, dan kun je dat aan Duurzaam Bouwloket doorgeven.

Voordelen inkoopactie

Meedoen aan de inkoopactie heeft allerlei voordelen. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed, je krijgt gratis en onafhankelijk advies, je kunt een adviseur van Duurzaam Bouwloket benaderen als je vragen hebt en de uitvoering wordt gedaan door een gecertificeerd bedrijf.