Huis verduurzaamd? Deel je ervaringen tijdens Duurzame Huizen Route

do 20 september 2018 - Inspireer anderen en stel je duurzame huis open op zaterdag 3 en 10 november

Heb jij je huis verduurzaamd en wil je je ervaringen delen met anderen? Doe dan mee met de Duurzame Huizen Route op zaterdag 3 en zaterdag 10 november. Eigenaren van verduurzaamde huizen in heel Nederland stellen dan hun woningen open om te laten zien hoe zij hun woning duurzamer hebben gemaakt. Ook als inwoner van Nissewaard kun je meedoen. Meld je woning aan en deel je ervaringen met het verduurzamen van je huis via www.duurzamehuizenroute.nl.

Duurzame Huizen Route: inspireren, motiveren en adviseren

De Duurzame Huizen Route wordt dit jaar voor de zesde keer op rij georganiseerd. Het evenement is bedoeld om mensen die hun huis willen verduurzamen te inspireren, te motiveren en tips en adviezen te geven. En hoe kan dat beter dan verduurzaamde huizen te bezoeken en te praten met de eigenaren daarvan?. Ook als je net begonnen bent met het verduurzamen van je huis, kun je meedoen. Alle ervaringen zijn welkom. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een meerjarenplan, dat zij stap voor stap uitvoeren. Voor wie zich wil oriënteren, is het zeer waardevol om te horen hoe die stappenplannen eruit kunnen zien.

Stel je huis open en deel je ervaringen met het verduurzamen van je huis

Warmtepompen, zonnepanelen, dak-, vloer- en gevelisolatie en ga zo maar door. Er zijn talrijke manieren om je huis te verduurzamen. Welke manier je ook hebt gekozen, jouw verhaal is interessant voor anderen die ook hun huis duurzamer en energiezuiniger willen maken. Deel je verhaal dus via www.duurzamehuizenroute.nl en doe mee met de Duurzame Huizen Route. Op de site van de Duurzame Huizen Route staat een landelijk overzicht van de woningen die op 3 en 10 november zijn opengesteld. In de aanloop naar het evenement zal dit overzicht steeds worden bijgewerkt. Door op postcodegebied te filteren, zie je de woningen in (de omgeving van) Nissewaard.

Deelnemers en bezoekers: kans op midweek in duurzaam strohotel

Stel jij je verduurzaamde huis open op zaterdag 3 en 10 november of ga je zelf duurzame woningen bezoeken? Dan maak je kans op een midweekje weg op een bijzondere plek: Het strohotel in Haps (Noord-Brabant).