Sluit icoonTerug icoon

Huurappartementen eerste fase Centrumpoort dit najaar in verhuur

wo 23 augustus 2023 - Het comfort van nieuwbouw en het gemak van huren in centrum Spijkenisse

Het comfort van nieuwbouw, de vrijheid van huren en de fun van allerlei stedelijke voorzieningen om de hoek. Je combineert het allemaal als je een appartement huurt in nieuwbouwproject Centrumpoort in het centrum van Spijkenisse. Fase 1 van Centrumpoort omvat 96 huurappartementen (vrije sector) en is volop in aanbouw. De verhuur start naar verwachting in september of oktober. De oplevering is begin 2024. Als je je aanmeldt als belangstellende, hoor je vanzelf wanneer de verhuur precies van start gaat.

Bouw fase 1 (huurappartementen) verloopt voorspoedig. Dit najaar in verhuur

De woonoppervlaktes van de appartementen in fase 1 variëren van ongeveer 60 tot zo'n 135 vierkante meter. Ze verrijzen in een U-vormig gebouw aan de Schenkelweg, op de hoek van de J.M. den Uyllaan. De appartementen worden zeer energiezuinig en hebben een balkon of terras. Onder het complex komen 66 parkeerplaatsen. Op het dek boven die parkeerplaatsen komt een fraaie binnentuin. De huurprijzen worden bekendgemaakt als de verhuur start. Dat zal naar verwachting in september of oktober van dit jaar zijn. Begin 2024 worden de appartementen opgeleverd. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan als belangstellende. Dat kan via dit formulier op de website van verhuurder De Rentmeester.

Centrumpoort: stadse uitstraling, menselijke maat

Centrumpoort verrijst aan de centrumkant van de Schenkelweg. Een deel van het project komt op de plek waar voorheen winkels als Action, BCC en Big Bazar gevestigd waren. Het andere deel wordt aan de overkant van de J.M. den Uyllaan gerealiseerd, op een stuk grond dat nog onbebouwd is. Centrumpoort markeert de oostelijke entree naar het centrum van Spijkenisse en doet daarmee zijn naam eer aan. Het wordt een indrukwekkende entree, met mooie appartementencomplexen die speels ten opzichte van elkaar verspringen. Zachte kleuren, grote raampartijen, afwisselende hoogtes en veel buitenruimtes zorgen voor een stadse uitstraling met de menselijke maat.

Overal dichtbij: stadse voorzieningen, natuur en strand

Als je in Centrumpoort woont, liggen de winkels, horeca en culturele voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. En wil je juist rust en ruimte, dan wandel je langs de haven zo naar de Oude Maas, met zijn wijdse vergezichten. De ligging van Centrumpoort is om nog meer redenen bijzonder gunstig. Op acht minuten lopen stap je op de metro richting Rotterdam. En naar de stranden van Hellevoetsluis en Rockanje is het met de auto een halfuur. Dichter bij huis vind je bovendien hét natuur- en recreatiegebied van Nissewaard: het Bernissegebied. Daar fiets je door het uitgestrekte polderland zo naartoe.

Belangstelling? Meld je aan en blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in de huurwoningen van Centrumpoort fase 1, meld je dan aan via www.de-rentmeester.com. Je hoort dan vanzelf wanneer de verhuur van start gaat.