Sluit icoonTerug icoon

Hypotheek afsluiten of meeverhuizen? Ga praten met Ooms Financieel Adviseurs

zo 3 november 2019 - Financieel advies tijdens al je levensfasen; je leven verandert en je financiële vragen ook

Het zoeken naar een ander huis is leuk en spannend. Maar je moet wel weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Natuurlijk, een hypotheek met een lage rente willen we allemaal. Maar misschien zijn er ook andere dingen belangrijk waar je nu niet aan denkt. De onafhankelijke adviseurs van Ooms Financieel Adviseurs helpen je graag op weg. Kom dinsdagavond 12 november naar de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep in Spijkenisse en ga met hen in gesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Op de Woonmarkt Nissewaard kun je oriënterend in gesprek met de hypotheekadviseurs van Ooms Financieel Adviseurs. Je kunt het hebben over het afsluiten, opnieuw afsluiten of meeverhuizen van je hypotheek, maar het kan ook over andere zaken gaan. Je kunt bijvoorbeeld ook met vragen over je belastingaangifte en je verzekeringen bij Ooms Financieel Adviseurs terecht. En wil je na de Woonmarkt verder praten, dan kan er een vervolgafspraak worden gepland op een van de acht Ooms-vestigingen in de regio, waaronder in Spijkenisse.

Betrokken in alle levensfasen

Als je dat wilt, is Ooms Financieel Adviseurs ook op langere termijn jouw gesprekspartner als het om je financiën gaat. Want het leven verandert en dus heb je steeds andere financiële vragen. Een groter huis? Sparen voor de studiekosten van je kind? Iets extra's opzij leggen voor de oude dag? De deskundigen van Ooms Financieel Adviseurs lopen alle opties met je door en geven je een 100 procent onafhankelijk advies op maat.

  • Ga in gesprek met Ooms Financieel Adviseurs op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 12 november (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: Ooms Financieel Adviseurs.
  • www.oomsfinancieeladviseurs.com.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.