Sluit icoonTerug icoon

In aantocht: Schipper, het nieuwe deelgebied in De Haven Spijkenisse

vr 6 maart 2020 - 31 kadewoningen en 26 appartementen met eigen parkeerplek. Binnenkort in verkoop

Wonen aan het water, in een karakteristieke kadewoning of in een appartementengebouw met een maritieme uitstraling. Het kan in De Haven Spijkenisse, de nieuwe woonwijk tussen de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse. In deze geliefde nieuwbouwwijk is weer een nieuw deelgebied in aantocht: Schipper. Dit deelgebied krijgt 31 royale en robuuste kadewoningen en 26 appartementen, allemaal met een eigen parkeerplaats.

Schipper: de sfeer die je aan een kade verwacht 

Deelgebied Schipper is het zesde deelgebied van De Haven Spijkenisse. Eerder gingen de deelgebieden Veerkade, Sluis, Fregat, Botter en Schoener in verkoop. Fregat, Botter en Schoener zijn intieme woonbuurtjes met rijwoningen en tweekappers en de intieme sfeer van een vissersdorp. De andere twee deelgebieden, Veerkade en Sluis, krijgen de robuuste uitstraling die je aan een kade verwacht: met kadewoningen en herenhuizen die aan traditionele grachtenpanden doen denken, en met appartementen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. Schipper krijgt ook die echte havensfeer. De ligging pal aan het water leent zich daar ook voor. Extra voordeel voor wie een boot heeft: die kun je voor je woning aanmeren. 

Blijf op de hoogte

Dit nieuwe woningaanbod in De Haven Spijkenisse komt er dus aan, al is een exacte datum voor de start verkoop nog niet bekend. Ook de prijzen, indelingen en woonoppervlaktes zijn nog niet vastgesteld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Schipper? Schrijf je dan via de projecsite in als belangstellende.

De Haven Spijkenisse: wonen tussen rivier en stadscentrum

De Haven Spijkenisse is de nieuwste nieuwbouwwijk van Spijkenisse. Je woont hier op een geweldige plek: aan of nabij de haven, tussen de Oude Maas en het stadscentrum met al zijn winkels, restaurants en zijn fantastische theater en bibliotheek.