Isoleren dankzij inkoopactie en hogere subsidie nu nog aantrekkelijker

wo 17 juni 2020 - Korting op isolerende maatregelen via WoonWijzerWinkel, subsidie naar 30 procent

Je huis verduurzamen door de bodem, de vloeren, de spouwen, het dak en/of het glas te isoleren. Het kan weer voor een aantrekkelijke prijs dankzij de gezamenlijke Inkoopactie Isolatie van de WoonWijzerWinkel. De gezamenlijke inkoop levert je meer op dan een korting op de prijs. Ook de kwaliteit is gewaarborgd. Extra meevaller: de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) wordt tijdelijk verhoogd van 20 naar 30 procent van de investeringskosten. Deze verhoging geldt tot en met 31 december. Isoleren levert meer wooncomfort en minder warmteverlies op, waardoor je energierekening omlaag gaat. Ook draag je bij aan de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Vrijblijvend inschrijven voor inkoopactie

De Inkoopactie Isolatie kent diverse aanbiedingen, voor  verschillende vormen van isolatie. De inschrijving is open en verloopt via de website van de WoonWijzerWinkel. Daar vind je ook de verschillende aanbiedingen.

Voorwaarden om voor de subsidie in aanmerking te komen

Voorwaarden om voor de subsidie in aanmerking te komen, zijn onder meer dat je eigenaar en bewoner van de woning bent. Ook moet je minimaal twee isolatiemaatregelen uitvoeren. Met de subsidie kun je, tot 31 december, dus 30 procent van de totale kosten gesubsidieerd krijgen (tot een maximum van 10.000 euro). Je kunt subsidieaanvragen indienen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Daar vind je ook meer informatie over de regeling.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. Om mee te doen met de inkoopacties van de WoonWijzerWinkel, moet je in een van de aangesloten gemeenten wonen.