Inkoopactie en subsidie maken isoleren nu nog aantrekkelijker

wo 4 september 2019 - Dubbel voordeel dankzij aantrekkelijke inkoopprijzen en mogelijkheden voor subsidie

Je huis verduurzamen door de bodem, de vloeren, de spouwen, het dak en/of het glas te isoleren. Het kan weer voor een aantrekkelijke prijs dankzij de gezamenlijke Inkoopactie Isolatie van de WoonWijzerWinkel. De gezamenlijke inkoop levert je meer op dan een goede prijs. Ook de kwaliteit is gewaarborgd. En als nu meedoet, kun je ook nog een flinke subsidie krijgen. Dat is te danken aan de herinvoering van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Dubbel voordeel dus! Isoleren levert overigens nog meer voordelen op. Je hebt meer wooncomfort en minder warmteverlies, waardoor je energierekening omlaag gaat. Ook draag je bij aan de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Vrijblijvend inschrijven voor inkoopactie

De Inkoopactie Isolatie kent diverse aanbiedingen, voor elk van de verschillende vormen van isolatie. De inschrijving is open en verloopt via de website van de WoonWijzerWinkel. Daar vind je ook de verschillende aanbiedingen. Je kunt je tot en met 31 december aanmelden. Dit is geheel vrijblijvend.

Voorwaarden om voor de subsidie in aanmerking te komen

Voorwaarden om voor de subsidie in aanmerking te komen, zijn onder meer dat je eigenaar en bewoner van de woning bent. Ook moet je minimaal twee isolatiemaatregelen uitvoeren. De maatregelen moeten daarnaast uitgevoerd en betaald zijn na herinvoering van de regeling, dus na 15 augustus 2019. Met de subsdiie kun je ongeveer 20 procent van de totale kosten gesubsidieerd krijgen, tot een maximum van 10.000 euro. Je kunt subsidieaanvragen indienen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. Om mee te doen met de inkoopacties van de WoonWijzerWinkel, moet je in een van de aangesloten gemeenten wonen.