Inkoopactie isolatie. Profiteer van kortingen tot wel 20 procent

ma 1 oktober 2018 - Actie spouw-, vloer-, dak- en/of glasisolatie. Inschrijven kan tot vrijdag 30 november

Je huis verduurzamen door de spouwen, de vloeren, het dak en/of het glas te isoleren. Het kan met een aantrekkelijke korting dankzij de gezamenlijke Inkoopactie Isolatie die de gemeenten in deze regio via de WoonWijzerWinkel organiseren. De voordelen zijn groot: je krijgt een korting tot wel twintig procent en de kwaliteit is gewaarborgd. En schrijf je je met vijf of meer buren in, dan krijg je nog eens een extra korting.

Vrijblijvend inschrijven voor inkoopactie

De actie kent diverse aanbiedingen, voor elk van de verschillende vormen van isolatie. De inschrijving is op 1 oktober gestart en verloopt via de website van de WoonWijzerWinkel. Daar vind je ook de verschillende aanbiedingen. Je kunt je tot en met vrijdag 30 november aanmelden. Dit is geheel vrijblijvend.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in deze regio. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd in Rotterdam (Heijplaat) en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten.