Inkoopactie Isolatie: aantrekkelijke korting, kwaliteit gewaarborgd

zo 10 maart 2019 - Bodem-, spouw-, vloer-, dak- en/of glasisolatie. Inschrijven kan tot en met vrijdag 31 mei

Je huis verduurzamen door de bodem, de vloeren, de spouwen het dak en/of het glas te isoleren. Het kan weer met een aantrekkelijke korting dankzij de gezamenlijke Inkoopactie Isolatie van de WoonWijzerWinkel. De gezamenlijke inkoop levert je meer op dan een korting. Ook de kwaliteit is gewaarborgd. Isoleren levert sowieso voordelen op. Je hebt meer wooncomfort en minder warmteverlies, waardoor je energierekening omlaag gaat. Ook draag je bij aan de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Vrijblijvend inschrijven voor inkoopactie

De actie kent diverse aanbiedingen, voor elk van de verschillende vormen van isolatie. De inschrijving is open en verloopt via de website van de WoonWijzerWinkel. Daar vind je ook de verschillende aanbiedingen. Je kunt je tot en met vrijdag 31 mei aanmelden. Dit is geheel vrijblijvend.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten.