Inkoopactie Zonnepanelen: vóór 30 april beslissen = vóór 30 juni geplaatst

wo 17 april 2019 - Kies de panelen die bij jouw situatie passen. Inschrijven via website WoonWijzerWinkel

Je huis en je energieverbruik verduurzamen met zonnepanelen van een hoge kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs. Het kan weer dankzij de Inkoopactie Zonnepanelen die gemeenten in de regio via de WoonWijzerWinkel organiseren. Dit energieadviesloket heeft met betrouwbare partners weer een scherpe prijs onderhandeld. Maar er is meer: als je vóór 30 april beslist, is plaatsing vóór 30 juni gegarandeerd. Inschrijven voor de Inkoopactie Zonnepanelen kan via www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopzon.

Kiezen uit verschillende typen zonnepanelen

Je kunt kiezen uit verschillende typen panelen. Bij het ene type is de terugverdientijd korter, bij het andere type is de garantieperiode langer. En er zijn ook panelen die helemaal zwart zijn. Heb je een klein dak met weinig ruimte voor zonnepanelen? Of heb je een hoog elektriciteitsverbruik? Dan kun je kiezen voor de nieuwste hoog rendement panelen. De opbrengst daarvan ligt ruim dertig procent hoger. Bij deze panelen kan plaatsing vóór 30 juni niet gegarandeerd worden als je vóór 30 april akkoord gaat met de aanbieding, bij de andere typen panelen wel. 

Inschrijven voor inkoopactie via website

Voor meer informatie over de inkoopactie kun je terecht op www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopzon. Daar kun je je ook inschrijven. Na inschrijving ontvang je een vrijblijvende offerte met een scherpe prijs.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat (010-7470147) en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten.