Je huis energiezuiniger? De Rabobank weet hoe je dat kunt financieren

vr 8 juni 2018 - Grootste hypotheekverstrekker van Nederland wil bijdragen aan verduurzamen woningen

Het verduurzamen van je huis is niet alleen goed voor het milieu, maar is ook financieel aantrekkelijk. De waarde van je woning kan er immers door stijgen en je betaalt minder energiekosten. Zo kun je de investering terugverdienen en eigen vermogen opbouwen. Maar waar begin je? De Rabobank helpt je graag op weg, met advies en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Kom daarvoor op woensdag 13 juni naar de Duurzaamheidsmarkt in Sociaal Cultureel Centrum De Haveling in Geervliet. Je bent daar tussen 19.30 en 21.00 uur welkom.

Alle huizen in 2015 energieneutraal

De Rabobank is de grootste hypotheekverstrekker van Nederland en als coöperatieve bank ook maatschappelijk heel actief. De bank wil dan ook graag bijdragen aan het verduurzamen van woningen in Nederland. De lat ligt hoog. Volgens Europese afspraken moeten alle woningen en kantoren in Nederland vanaf 2050 energieneutraal zijn. Dat betekent dat ze minimaal zo veel energie opwekken als ze verbruiken. Zo ver is het nog lang niet. Op dit moment telt Nederland nog veel woningen die niet energiezuinig zijn. Deze woningen hebben energielabel C of lager. Door het verduurzamen van huizen gemakkelijker te maken, wil de bank een bijdrage leveren aan het halen van de Europese doelstellingen. 

Duurzaamheidsmarkt: woensdag 13 juni, Geervliet

Wat de bank voor je kan betekenen bij het verduurzamen van je huis, ontdek je tijdens de Duurzaamheidsmarkt op woensdagavond 13 juni in De Haveling aan het Prinses Julianaplein 1 in Geervliet (van 19.30 tot 21.00 uur). Je kunt de bank ook bellen of mailen: 0181-333200 of financieeladvies.vpr@rabobank.nl.