Je kunt heel goed zelf je huis energiezuiniger maken

wo 27 februari 2019 - Kom zaterdag 9 maart naar de themadag Doe-het-zelf in de WoonWijzerWinkel

Voor veel maatregelen om je huis te verduurzamen, heb je een aannemer nodig met kennis van zaken. Maar er zijn ook maatregelen die je zelf kunt uitvoeren. Over wát je zoal zelf kunt doen om je huis energiezuiniger te maken, organiseert de WoonWijzerWinkel op zaterdag 9 maart de themadag Doe-het-zelf. Na deze themadag kun je direct beginnen met besparen.

Themadag met doe-het-zelf producten en advies

Diverse partners van de WoonWijzerWinkel zijn op de themadag aanwezig met doe-het-zelf producten. Zij zullen die producten presenteren, advies geven en vragen beantwoorden. Om wat voor producten het gaat? Denk aan: doe-het-zelf zonnepanelen, duurzame verf, isolatiematerialen en quick-wins.

Toegang gratis, wel even aanmelden

Interesse? Kom dan gratis en vrijblijvend naar de themadag. Je bent van 09.00 tot 13.00 uur welkom in de WoonWijzerWinkel aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat. Meld je wel even van tevoren aan. Dat kan via www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen. Daar vind je ook een overzicht van andere themadagen over het verduurzamen van woningen, die later dit jaar plaatsvinden. 

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden, dus ook van de gemeente Nissewaard. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten.