Sluit icoonTerug icoon

Je woonwensen realiseren met hulp van de Rabobank

wo 6 april 2016 - Leuke attentie voor bezoekers Woonmarkt. MoneyView geeft Rabo-hypotheken 5 sterren

Keep Calm! Wij gaan je helpen! Met dit motto kun je bij Rabobank Voorne-Putten Rozenburg terecht om jouw woonwens te realiseren. Als je op zoek bent naar de ideale woning of deze al gezien hebt, ben je zaterdag 16 april van harte welkom in de stand van de Rabobank, op de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep in Spijkenisse. 

Bij het kiezen van een hypotheek kijkt iedereen naar de actuele hypotheekrente en die is nu historisch laag. Maar daarnaast is het goed om naar de voorwaarden te kijken. En dan is de Rabobank de aangewezen partij. Je sluit een hypotheek met een goed en zeker gevoel af bij Rabobank Voorne-Putten Rozenburg. 

Altijd in de buurt

Met drie vestigingen is de bank altijd in de buurt en adviseurs maken graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dat kan trouwens ook ’s avonds of elke laatste zaterdag van de maand, van 11:00 tot 15:00 uur (in het kantoor aan de Jan Campertlaan in Spijkenisse). Bovendien is jouw persoonlijke hypotheekadviseur 24/7 via WhatsApp bereikbaar voor al je woonvragen.

Leuke attentie voor bezoekers

Naast een gratis hypotheek oriëntatiegesprek krijg je bij de stand van de bank ook een leuke, praktische attentie die je straks in je woning kunt gebruiken. Dus kom langs, laat je informeren en kies voor dé bank van Nissewaard.

De zekerheden van Rabobank 

  • De getekende hypotheekofferte voor aankoop van een huis is 12 maanden geldig.
  • De hypotheekofferte geeft garantie dat je de hypotheek ook daadwerkelijk krijgt.
  • Je betaalt de rente uit de hypotheekofferte of zelfs een lagere rente.
  • Elk jaar kun je tot 20 procent van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij aflossen.
  • De rente over je bouwdepot is even hoog als de hypotheekrente.
  • Ook met een flexibel inkomen kun je bij de Rabobank terecht voor een hypotheek.
  • Er zijn goede mogelijkheden voor een hypotheek voor zelfstandigen en startende ondernemers.​

5 sterren voor Rabo-hypotheken

MoneyView verzamelt informatie over financiële producten en maakt deze transparant en onderling vergelijkbaar. MoneyView beoordeelt de hypotheken van de Rabobank met 5 sterren op het onderdeel voorwaarden. “Het blijft onverstandig om een lening uit te kiezen op enkel de rente”, aldus MoneyView. “Een hypotheek ga je voor zeker 30 jaar aan. In de tussentijd kan er het nodige veranderen. Als je dan aan de hypotheek moet sleutelen, kun je bij de één fors goedkoper uit zijn dan bij de ander. Dat kun je uit de voorwaarden halen.”

  • Meer info op de Woonmarkt Nissewaard. Stand Rabobank Voorne-Putten Rozenburg.
  • www.rabobank.nl.