Kadewoningen fase 2 Veerkade vanaf zaterdag 14 november in presale

wo 28 oktober 2020 - 13 kadewoningen in De Haven Spijkenisse nog dit jaar in verkoop. Nu nieuwe impressies

Shoppen, uit eten en naar het theater. Maar ook uitwaaien aan de rivier en genieten van de zeilboten langs de kade. Het kan allemaal om de hoek als je in De Haven Spijkenisse woont. Aan de kade van deze geliefde nieuwwbouwwijk gaat binnenkort, in ieder geval nog dit jaar, fase 2 van deelgebied Veerkade in verkoop met 13 riante kadewoningen. Op zaterdag 14 november start de presale al. Je kunt dan een woning reserveren of je laten registreren als voorrangskandidaat bij de uiteindelijke start verkoop. De prijzen beginnen bij 455.000 euro (v.o.n.). Er zijn nu nieuwe impressies.

Veerkade, fase 2: videwoningen en stadswoningen met diepe tuinen

De 13 kadewoningen krijgen een havenachtige architectuur. Er zijn 2 typen: videwoningen en stadswoningen. Beide woningtypen zijn 12 meter diep en 5,4 meter breed. Ze hebben daarnaast een tuin van circa 14 meter diep. Daarachter heb je ook nog een garage of berging, én ruimte om op eigen terrein te parkeren. Voor zo veel mogelijk variatie in het straatbeeld krijgt een aantal woningen een extra zolderverdieping. Ook van binnen is er volop variatie. Zo krijgen de hoekwoningen sowieso een andere indeling, en met allerlei opties (zoals een uitbouw) kun je er nog meer je eigen huis van maken.

Videwoningen van 162 of 192 m2: veel ruimte, licht en uitzicht 

Heb je altijd al die grote kroonluchter, die gigantische boekenkast of die kolossale planten in huis willen hebben? Of wil je graag een interieur met een industriële uitstraling? In de ruime en lichte videwoningen in fase 2 van Veerkade kan het. Deze woningen hebben woonoppervlaktes van circa 162 of 192 vierkante meter. Dankzij de vide en de raampartij aan zowel de voor- als de achterzijde zijn ruimte en licht gegarandeerd. De vide is een echte eyecatcher en roept een 'wauw-gevoel' op als je de woning betreedt. Vanuit de videkamer op de eerste verdieping kijk je prachtig uit over de Veerkade. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de masterbedroom, die standaard is voorzien van een inloopkast. Op de tweede verdieping liggen de overige slaapkamers, de badkamer en een toilet. Wil je op de eerste verdieping liever ook een badkamer? Dan kun je ervoor kiezen de inloopkast door een badkamer te vervangen. Koop je een videwoning met een kap, dan heb je dankzij die extra woonlaag nog meer ruimte: zo'n 192 vierkante meter.

Stadswoningen: complete gezinswoningen van 171 of 202 m2

Ruime, moderne en complete eengezinswoningen met genoeg ruimte om te leven. Zo zijn de stadswoningen van fase 2 te omschrijven. Deze woningen bestaan uit drie verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. Via de schuifpui stap je je riante tuin in, waar het op een zomerse dag volop genieten is. De eerste verdieping krijgt 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Hier kun je ervoor kiezen de badkamer naar het midden van de woning verplaatsen, om zo een extra slaapkamer te creëren. Op de tweede verdieping heb je nog meer mogelijkheden om de indeling zelf te bepalen. Er bevindt zich hier één slaapkamer, maar er is ruimte voor meer! Een extra badkamer ensuite? Een werkkamer? Een logeerkamer? Het kan allemaal. De woonoppervlaktes van de stadswoningen zijn ongeveer 171 vierkante meter. Kies je voor een stadswoning met kap, dan heb je zo'n 202 vierkante meter woonoppervlak.

Presale vanaf zaterdag 14 november

Op zaterdag 14 november gaat Veerkade fase 2 in presale. Vanaf dan staan alle benodigde documenten op de projectsite. Vanaf de woensdag daarna (dus woensdag 18 november) kun je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek met de specialisten van NextHome. Als uit dat gesprek blijkt dat je de woning van jouw voorkeur wil kopen en ook kan betalen, kun je deze alvast reserveren of jezelf registreren als voorrangskandidaat. Om op de hoogte te blijven van de presale moet je de nieuwsbrief over Veerkade in de gaten houden. Ontvang je die nog niet, schrijf je er dan voor in via de projectsite

Bekijk een video-impressie van deelgebied Veerkade (De Haven Spijkenisse):

Energieneutraal wonen: goed voor je portemonnee

Alle woningen zijn energieneutraal en daarmee klaar voor een duurzame toekomst. Ze worden gasloos, krijgen hoogwaardige isolatie (waaronder driedubbele beglazing) en worden voorzien van onder meer een bodemwarmtepomp, ventilatie met warmte-terugwinning, zonnepanelen en een douchepijp met warmte-terugwinning. Dat is allemaal niet alleen goed voor milieu en klimaat, maar ook voor je portemonnee. Je energierekening is fors lager en je krijgt bij verschillende hypotheekverstrekkers een aantrekkelijke rentekorting.

Wonen in De Haven Spijkenisse, met winkels, restaurants en theater bij de hand

Welke woning je straks ook kiest, wonen aan de Veerkade in Spijkenisse staat garant voor veel woongenot. Het wooncomfort is groot, het uitzicht geweldig en je woont hier nabij de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants, theater en bibliotheek. De uitstraling laat zich het beste omschrijven als 'havenachtig en historisch'. 

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Deelgebied Veerkade wordt ontwikkeld door Stevast Baas & Groen Projecten. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan het interesseformulier in op de projectsite. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws, ook over de presale en de start verkoop.

Er zijn nieuwe impressies van de tweede fase van deelgebied Veerkade in De Haven Spijkenisse. De 13 kadewoningen in deze fase gaan nog dit jaar (2020) in verkoop. Op zaterdag 14 november start de presale. De prijzen beginnen bij 455.000 euro (v.o.n.).