Sluit icoonTerug icoon

Weer nieuw woningaanbod in aantocht in De Haven Spijkenisse

zo 5 september 2021 - Deelgebied Klipper: eengezinswoningen en kadewoningen. Binnenkort in presale!

Weer nieuw woningaanbod in aantocht in De Haven Spijkenisse, de geliefde nieuwe stadswijk tussen de Oude Maas en het stadscentrum. Het gaat om deelgebied Klipper. In deze nieuwe buurt komen 48 energieneutrale eengezinswoningen. Een groot deel daarvan zijn rijwoningen met een uitstraling die je ook in vissersdorpen ziet. Daarnaast zijn er kadewoningen, met een pakhuisachtige havenarchitectuur. VORM, de ontwikkelende bouwer, is druk bezig met de voorbereidingen van de start van de presale. Hoewel de officiële prijzen nog niet zijn vastgesteld, zijn de prijsindicaties al wel bekend: vanaf circa 375.000 eruo (v.o.n.).

Klipper: nieuwbouw in Spijkenisse met haven- en dorpse sfeer 

Klipper is het nieuwste deelgebied in De Haven Spijkenisse. De voorgaande fasen, die eerder in verkoop gingen en inmiddels zijn uitverkocht, hebben een vergelijkbare uitstraling. De woonoppervlaktes in Klipper variëren van circa 125 tot ongeveer 149 vierkante meter. Er zijn drie typen eengezinswoningen met verschillende beukmaten, variërend van 5,1 tot 6 meter. De prijsindicaties lopen uiteen van ongeveer 375.000 tot zo'n 450.000 euro (v.o.n.). De prijsindicaties van de kadewoningen variëren van circa 430.000 tot 460.000 euro (v.o.n.).  

Op de hoogte blijven? Schrijf je in

Binnenkort start de presale van Klipper. De exacte datum is nu nog niet bekend, maar zal spoedig worden vastgesteld. Het zal gaan om een online presale waarbij je van tevoren een presaleformulier moet invullen. Wil je meer weten over de verkoopprocedure of het laatste nieuws? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite.

De Haven Spijkenisse: nieuwe stadswijk tussen rivier en centrum

De Haven Spijkenisse is de nieuwste nieuwbouwwijk van Spijkenisse. Je woont hier op een geweldige plek: aan of nabij de haven, tussen de Oude Maas en het stadscentrum met al zijn winkels, restaurants en zijn fantastische theater en bibliotheek.

Impressies van deelgebied Klipper. De impressie van de kadewoningen (tweede rij, midden) is een concept-impressie.