Nu in verkoop: fase 14 nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse

zo 7 april 2019 - Schitterende gezinswoningen in stijl jaren dertig. Prijzen vanaf 399.500 euro (v.o.n.)

Fase 14 van nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse is op zaterdag 6 april in verkoop gegaan. Het gaat om zeventien schitterende gezinswoningen in de stijl van de jaren dertig: één vrijstaande villa, tien twee-onder-één-kap woningen (in twee typen) en zes geschakelde woningen. Alle woningen zijn gasloos en zeer energiezuinig. De prijzen beginnen bij 399.500 euro (v.o.n.). De inschrijving gebeurt online, via de projectsite.

Het Land, fase 14: riant wonen met achtertuin aan het water

De woningen in fase 14 van Het Land worden bijzonder riant. De vrijstaande villa krijgt een woonoppervlak van circa 213 vierkante meter, de andere woningen worden 175 tot 141 vierkante meter groot. Welk huis je ook kiest, je beschikt over een riante woonkamer, vier (in sommige gevallen drie) slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder. Elke verdieping is uitgerust met vloerverwarming en vloerkoeling. Ook heb je een aangebouwde of inpandige garage en bij zowel de villa als de tweekappers twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Dat 'eigen terrein' is overigens bijzonder ruim, met een heerlijke achtertuin aan het water. Voor nog meer buitenruimte zorgt de tuinbrede vlonder bóven het water. De woningen worden opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Dat ze gasloos en zeer energiezuinig zijn, is mogelijk dankzij onder meer de uitstekende isolatie, zonnepanelen en warmte- en koudeopslag. Wil je overigens aanpassingen aan je woning, zoals bijvoorbeeld een uitbouw of een andere indeling, dan is dat zeker mogelijk. Alle informatie over de woningen staat op de projectsite.

Prijzen vanaf 399.500 euro (v.o.n.)

De koopsommen in fase 14 beginnen bij 399.500 euro (v.o.n.). Het gaat daarbij om de geschakelde woningen. De tweekappers zijn er in twee typen, met prijzen vanaf 427.000 en 489.500 euro. Voor de vrijstaande villa betaal je 649.500 euro. Al deze prijzen zijn vrij op naam. 

Start bouw derde kwartaal

Als je van tevoren hebt gereserveerd of een voorrangskandidaat bent, ga je bij de toewijzing van de woningen vóór. Voor woningen met meerdere voorrangskandidaten vindt een loting plaats. De start van de bouw staat gepland voor het derde kwartaal van 2019. De oplevering volgt ongeveer een jaar later.