Gezinswoningen en seniorenwoningen Koninginnehof (Zuidland) nu in verkoop

do 12 december 2019 - Sfeervol buurtje voor jonge stellen, gezinnen en senioren, met koop- en huurwoningen

Een sfeervol buurtje met woningen voor jonge stellen, gezinnen en senioren. Zo is nieuwbouwproject Koninginnehof in Zuidland te typeren. Het wijkje, dat op de plek van de voormalige openbare basisschool komt, telt straks 49 woningen. 17 daarvan zijn bestemd voor de verkoop, 32 gaan in de verhuur. De koopwoningen zijn onderverdeeld in 7 eengezinswoningen en 10 seniorenwoningen. De woonoppervlaktes variëren van 97 tot 123 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 270.000 tot 300.000 euro (v.o.n.). De verkoop is bezig.

Behalve koopwoningen ook huurwoningen

De 49 woningen komen aan de Julianastraat, de Emmastraat en de Wilhelminastraat, naast de Welkomkerk. Behalve koopwoningen komen er dus ook huurwoningen. Die zullen worden aangeboden door Woonstichting De Zes Kernen.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand van Koninginnehof ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt praktisch om de hoek. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Het dorp ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.