Koninginnehof: nieuwbouw voor gezinnen, senioren en starters in Zuidland

za 15 juni 2019 - Sfeervol buurtje met 17 koopwoningen en 32 huurwoningen. Meer informatie op Woonmarkt

Een sfeervol buurtje met woningen voor gezinnen, senioren, jonge stellen en starters. Zo is nieuwbouwproject in Zuidland te typeren. Het wijkje, dat op de plek van de voormalige openbare basisschool komt, telt straks 49 woningen. 17 daarvan zijn bestemd voor de verkoop, 32 gaan in de verhuur. De start verkoop wordt in het derde kwartaal verwacht. Meer informatie over de koopwoningen van Koninginnehof is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse.

Meer informatie over koopwoningen op Woonmarkt

Nieuwbouwproject Koninginnehof komt aan de Julianastraat, de Emmastraat en de Wilhelminastraat, naast de Welkomkerk. De 17 koopwoningen zijn onderverdeeld in 7 eengezinswoningen en 10 seniorenwoningen, die ook heel geschikt zijn voor starters. De verkoop start naar verwachting dus in het derde kwartaal. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni, worden impressies gepresenteerd, zodat je een beeld krijgt van de sfeer en het aanbod. Zoals vermeld krijgt het project behalve koopwoningen ook huurwoningen, die via Woonstichting De Zes Kernen zullen worden aangeboden. Over de huurwoningen is op de Woonmarkt nog geen nadere informatie verkrijgbaar.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand van Koninginnehof ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt praktisch om de hoek. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Het dorp ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.

  • Informatie over de koopwoningen van nieuwbouwproject Koninginnehof wordt gepresenteerd op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 25 juni in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.