Sluit icoonTerug icoon

Kreken van Nibbeland: al de helft van fase III onder optie

vr 13 mei 2016 - Rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen in Zuidland, nabij recreatiegebied

Het gaat goed met de verkoop van fase III van nieuwbouwproject Kreken van Nibbeland in Zuidland. De helft van de 30 woningen staat inmiddels onder optie. Fase III krijgt tien rijwoningen (verdeeld over twee blokjes van drie en één blokje van vier), achttien (!) tweekappers en twee vrijstaande huizen. Alle rijwoningen staan onder optie, vijf tweekappers ook 

De meeste huizen krijgen standaard een uitbouw van 1,20 of 1,80 meter. Een groot aantal tweekappers wordt inclusief een garage gebouwd. Bij de hoekwoningen kun je als óptie een garage bij je huis laten bouwen. Verder kun je kiezen voor Franse balkons en, bij een aantal woningen, voor een elegante erker. Alle huizen in fase III hebben diepe tuinen. De uitstraling van fase III wordt hetzelfde als in de rest van de wijk: gevarieerd, smaakvol en dorps. 

Vrijstaande huizen: een buitenkans

De vrijstaande woningen zijn letterlijk een buitenkans. Je beschikt standaard over een riante woonkamer met open keuken, een garage, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder, waar je heel gemakkelijk een werkkamer of een of twee extra slaapkamers kunt realiseren. Met diverse opties, zoals een uitbouw van 2,4 meter, een erker, een langere of bredere garage of een veranda, maak je er nog meer je eigen huis van. De prijzen? Vanaf 402.500 euro (v.o.n.).

Tweekappers met speelse dwarskappen

De tweekappers, waarvan een groot aantal dus standaard een garage heeft, zijn er in verschillende typen: het ene nog groter dan het andere. Een aantal tweekappers heeft bijzondere dwarskappen, wat de uitstraling van de wijk nog speelser maakt. Kenmerkend voor alle tweekappers zijn de riante woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin, de ruime eerste verdieping met drie slaapkamers en de vrij indeelbare zolder. Met een uitbouw en/of een dakkapel creëer je nog meer woonruimte. De prijzen beginnen bij 305.000 euro (v.o.n.).

Rijwoningen: ook diverse opties

Ook een deel van de rijwoningen heeft dwarskappen, op de hoeken. De hoekwoningen hebben ook nog eens een tuin die als een hoefijzer om het huis heen ligt. Zo woon je echt heel vrij. Verder heb je in deze huizen een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Een uitbouw, een dakkapel en (bij de hoekwoningen) een garage kunnen voor nog meer ruimte zorgen. Je koopt in fase III al een rijwoning vanaf 214.500 euro (v.o.n.).

Rustig dorp, talrijke voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp, met talrijke voorzieningen. Zoals een brede school, diverse speeltuinen, volop winkels voor de dagelijkse boodschappen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een openlucht zwembad, een natuurijsbaan, een sportschool en diverse sportverenigingen. Nabij de wijk ligt bovendien het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. 

Interesse?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met verkoopadviseur Thekla van der Weerd, via 06-55699999 of thekla@krekenvannibbeland-bernisse.nl