Sluit icoonTerug icoon

Kreken van Nibbeland: laatste fase in verkoop op Woonmarkt

wo 30 maart 2016 - Rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen aan de rand van Zuidland

Een brede school, diverse speelplekken, voorzieningen als winkels, zorg, openbaar vervoer, een sportschool en sportverenigingen, en het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. Je vindt het allemaal in de directe omgeving als je in de Kreken van Nibbeland in Zuidland woont. In deze nieuwbouwwijk wonen inmiddels veel jonge gezinnen en er komen weer nieuwe woningen bij. Het gaat om fase III, met rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen. De verkoop daarvan start tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op zaterdag 16 april in Theater de Stoep in Spijkenisse.

Fase III krijgt 10 rijwoningen (verdeeld over twee blokjes van drie en één blokje van vier), 18 twee-onder-één-kap woningen en 2 vrijstaande huizen. Bij de meeste huizen wordt standaard een uitbouw van 1,20 of 1,80 meter gerealiseerd. Bij de hoekwoningen en tweekappers kun je als optie ook nog een garage bij je huis laten bouwen. Verder kun je kiezen voor Franse balkons en, bij een aantal woningen, voor een elegante erker. Alle huizen in fase III hebben diepe tuinen. De uitstraling van fase III wordt hetzelfde als in de rest van de wijk: gevarieerd, smaakvol en dorps. 

Vrijstaande huizen: een buitenkans

De vrijstaande woningen zijn letterlijk een buitenkans. Je beschikt standaard over een riante woonkamer met open keuken, een garage, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder, waar je heel gemakkelijk een werkkamer of een of twee extra slaapkamers kunt realiseren. Met diverse opties, zoals een uitbouw van 2,4 meter, een erker, een langere of bredere garage of een veranda, maak je er nog meer je eigen huis van. De prijzen? Vanaf 402.500 euro (v.o.n.).

Tweekappers met speelse dwarskappen

De tweekappers zijn er in verschillende typen: het ene nog groter dan het andere. Een aantal tweekappers heeft bijzondere dwarskappen, wat de uitstraling van de wijk nog speelser maakt. Kenmerkend voor alle tweekappers zijn de riante woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin, de ruime eerste verdieping met drie slaapkamers en de vrij indeelbare zolder. Met een uitbouw, een garage en/of een dakkapel creëer je nog meer woonruimte. De prijzen beginnen bij 305.000 euro (v.o.n.).

Rijwoningen: ook diverse opties

Ook een deel van de rijwoningen heeft dwarskappen, op de hoeken. De hoekwoningen hebben ook nog eens een tuin die als een hoefijzer om het huis heen ligt. Zo woon je echt heel vrij. Verder heb je in deze huizen een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Een uitbouw, een dakkapel en (bij de hoekwoningen) een garage kunnen voor nog meer ruimte zorgen. Je koopt in fase III al een rijwoning vanaf 214.500 euro (v.o.n.).

Optanten als eerste aan de beurt

In de komende periode krijgen de mensen die op de optielijst staan als eerste de verkoopdocumenten. Als daar mensen tussen zitten die besluiten tot koop, zullen tijdens de start verkoop op 16 april niet alle woningen meer beschikbaar zijn. Na de start verkoop is er overigens ook nog een verkoopmoment in de Brede School in Zuidland, op woensdag 20 april (in de vroege avonduren).

Interesse?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met verkoopadviseur Thekla van der Weerd, via thekla@krekenvannibbeland-bernisse.nl

  • Fase III van nieuwbouwproject Kreken van Nibbeland in Zuidland gaat in verkoop tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op zaterdag 16 april in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (11:00-15:00 uur). Stand: Volker Wessels.
  • www.krekenvannibbeland-bernisse.nl (voor meer informatie over de wijk en om je in te schrijven als belangstellende).