Sluit icoonTerug icoon

Kreken van Nibbeland ook in trek bij Randstedelingen

ma 29 augustus 2016 - Nog diverse tweekappers beschikbaar in nieuwbouwwijk in Zuidland

Opvallend veel belangstellenden voor nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland komen uit de Randstad. Dat zegt Thekla van der Weerd, die namens Volker Wessels verantwoordelijk is voor de verkoop. "En dan bedoel ik niet in de eerste plaats Spijkenisse, maar andere steden", zegt ze. "Het gaat om jonge gezinnen met kinderen. Zij komen onder meer af op de tweekappers, waarvan er nog diverse beschikbaar zijn."

Die tweekappers zijn er in verschillende typen, het ene nog groter dan het andere. Standaard hebben ze een uitbouw van 1,20 of 1,80 meter. Een aantal tweekappers wordt inclusief een garage opgeleverd. Verder kun je kiezen voor Franse balkons en, bij diverse woningen, voor een elegante erker. Alle huizen in fase III hebben diepe tuinen. "Een aantal percelen is wel 26 meter lang", zegt Van der Weerd. "Dus trampoline in de tuin en springen maar. En als je kinderen even wat anders willen, kunnen ze in de wijk naar het speelpark. Geweldig toch?"

Uitbouw, erker en garage

Kenmerkend voor de tweekappers in fase III is de riante woonkamer met grote keuken, waarin een kookeiland centraal kan staan. En via openslaande deuren naar je tuin geniet je optimaal van je vrijheid. Op de ruime eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers en een grote badkamer. Verder heb je ook een vrij indeelbare zolder, waar je met gemak twee slaapkamers kunt realiseren. De prijzen van de nog beschikbare twee-onder-één-kap woningen beginnen bij 305.000 euro (v.o.n.).

Bouw start mogelijk eind dit jaar

Behalve (achttien) tweekappers krijgt deze fase ook tien rijwoningen en twee vrijstaande huizen. Die rijwoningen en vrijstaande huizen zijn inmiddels verkocht. Omdat inmiddels bijna zeventig procent van fase III is verkocht, start de bouw mogelijk al eind dit jaar (2016).

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp, dat tegelijkertijd groot genoeg is voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Zo vind je er een brede school, diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool en diverse sportverenigingen. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse.