Sluit icoonTerug icoon

Krekenbos, Zuidland: energieneutrale huizen nabij polders en natuur

za 21 januari 2023 - Rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen met een sfeervolle architectuur

Wonen in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving, nabij poders en natuur. Het kan in nieuwbouwproject Krekenbos in Zuidland. In meerdere fases verrijzen daar rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande huizen. De eerste fase is uitverkocht. De woningen in fase 2 en 3, die in december in verkoop gingen, staan allemaal onder optie. Maar er komen meer fases aan. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 31 januari van 19.30 tot 21.30 uur in Theater de Stoep in Spijkenisse, kun je met het verkoopteam in gesprek en over het project en over het woningaanbod dat je nog in Krekenbos kunt verwachten.

  • Informatie over fase 2 en 3 van Krekenbos is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 31 januari (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: Stevast / Haagsebaan Vastgoed.
  • www.krekenbos.nl.

Krekenbos: verschillende typen rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen

Kenmerkend voor de woningen in Krekenbos is het vele, onderhoudsarme houtwerk aan de gevels en de overhangende kappen. Dat zorgt voor een natuurlijke, vriendelijke en warme uitstraling. Er zijn verschillende typen woningen: rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen, elk met een eigen identiteit.

Rijwoningen

De rijwoningen, die er in twee typen zijn, hebben een living met open keuken op de begane grond, en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. De zolder is in de standaard woning een open ruimte, maar kan heel goed worden ingericht als extra slaap-, hobby- of werkkamer. Bij de hoekwoningen van type B-3b) is de zolder, door de verhoogde kap, extra ruim. Een deel van de rijwoningen (type B-2b) heeft een hoge veranda.

Tweekappers

De tweekappers hebben een vergelijkbare indeling, maar zijn een stuk groter en hebben een riante aangebouwde berging en een parkeerplaats op eigen grond. Ook de tuin is flink groter dan bij de rijwoningen. Optioneel kun je de begane grond van deze woningen uitbreiden door de berging te verkleinen en de woning aan de achterkant uit te bouwen. 

Vrijstaande huizen

Voor nog meer ruimte, zowel binnen als buiten, zijn er de vrijstaande woningen. In Krekenbos worden drie verschillende typen vrijstaande woningen aangeboden.

Een woning naar jouw wensen dankzij verschillende indelingen en opties

Als koper heb je bij alle woningtypen verschillende indelingsmogelijkheden. Ook kun je met diverse opties je huis nog meer aan jouw wensen laten aanpassen. Bij de vrijstaande woningen kun je bijvoorbeeld een slaapkamer op de begane grond creëren. 

Compleet en energieneutraal

Alle woningen zijn standaard voorzien van sanitair en voor de keuken is een keukencheque in de vrij op naam-prijs opgenomen. Behalve compleet zijn de woningen ook energieneutraal. Dat is te danken aan onder meer zonnepanelen, uitstekende isolatie, een lucht/water warmtepomp, triple glas en mechanische ventilatie, allemaal bij de vrij op naam-prijs inbegrepen. Met de aankoop van een woning in Krekenbos ben je dus goed voorbereid op de toekomst.

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt dichtbij. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Zuidland ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.