Sluit icoonTerug icoon

Krekenbos: circa 140 woningen en 10 vrije kavels erbij in Zuidland

di 7 december 2021 - Projectontwikkelaar verwacht dat eerste fase medio 2022 in verkoop gaat

Circa 140 rijwoningen, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande huizen en tien vrije kavels. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject Krekenbos aan de rand van Zuidland. Krekenbos komt naast villaproject Krekenpark en vormt de afronding van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland. Op dit moment is het bestemmingsplan in procedure. Naar verwachting is dit bestemmingsplan begin 2022 onherroepelijk. Ontwikkelaar Haagsebaan Vastgoed verwacht dat de eerste fase aan het eind van de eerste helft van 2022 in verkoop gaat.

Krekenbos, Zuidland: grote variatie aan nieuwbouwwoningen

Krekenbos krijgt een grote variatie aan rijwoningen. Een groot deel van deze woningen heeft een veranda aan de voorzijde, die grenst aan een groen gebied. Aan de achterzijde heb je een tuin, met daarachter parkeerplaatsen. Een deel van de rijwoningen krijgt een vide. De herenhuizen zijn extra breed en diep en dus een flinke slag groter dan de rijwoningen. De twee-onder-één-kapwoningen worden nog rianter. Deze woningen staan echt in het groen en hebben bovendien een heerlijke tuin. Je parkeert je auto voor de deur. Voor nog meer ruimte, zowel binnen als buiten, zijn er de vrijstaande woningen. Als koper heb je bij alle woningentypen verschillende indelingsmogelijkheden. Ook kun je met diverse opties je huis nog meer aan jouw wensen laten aanpassen. Bij de vrijstaande woningen kun je bijvoorbeeld een slaapkamer op de begane grond creëren. 

Schetsen, nog geen impressies

Er zijn inmiddels wat grove schetsen van de woningen in Krekenbos en die geven een globale indruk van hoe de woningen worden. Maar ook nog niet meer dan dat. Aan de uitwerking van de plannen wordt nog gewerkt. Daarna zullen echte impressies worden gemaakt. Ook de prijzen zijn nog niet bekend. 

Ook vrije kavels in Krekenbos, Zuidland

Naast zo'n 140 rijwoningen, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande huizen krijgt Krekenpark tien vrije kavels. Daarop kun je helemaal je eigen droomhuis (laten) bouwen. De kavels zijn ongeveer 750 vierkante meter groot en worden omringd door groen. Ook de prijzen van deze kavels, die via de ontwikkelaar worden aangeboden, zijn nog niet bekend. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van Krekenbos? Schrijf je dan via de projectsite in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws en hoor je het ook wanneer de verkoop gaat starten.

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand van Koninginnehof ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt dichtbij. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Zuidland ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.

 

 

 

De getoonde beelden van de woningen zijn de eerste schetsontwerpen. Deze beelden hebben nog geen goedkeuring van Welstand en zullen in de komende periode verder uitgewerkt worden.