Sluit icoonTerug icoon

Krekenbos: rijwoningen en tweekappers fase 6 in voorbereiding

di 23 april 2024 - Nieuw woningaanbod in aantocht in Zuidland. Meld je aan en blijf op de hoogte

Vijftien rijwoningen en twee twee-onder-één-kapwoningen met een traditionele en natuurlijke uitstraling. Dat is het woningaanbod in fase 6 van nieuwbouwproject Krekenbos, aan de rand van Zuidland. Dit nieuwe woningaanbod is nu in ontwikkeling. Meld je aan via de projectsite, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. 

Nieuwe fases Krekenbos vergelijkbaar met eerdere fases

De plannen voor deze nieuwe fase zijn nog niet helemaal uitgewerkt, maar op hoofdlijnen is wel bekend waar het naartoe gaat. Zo zijn de woningen qua uitstraling te vergelijken met de woningen uit de fases 1 en 5 van Krekenbos. Je ziet traditioneel metselwerk en accenten met hout. Een aantal rijwoningen wordt bovendien voorzien van een lage veranda voor een sfeervolle verbinding met het openbaar gebied. De impressies zijn nog in ontwikkeling, maar de beelden van woningen uit de fases 1 en 5 geven een goede indruk.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van Krekenbos? Schrijf je dan via de projectsite in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws over deze nieuwste fase. Zo hoor je ook als eerste wanneer de verkoop van start gaat.

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand van Koninginnehof ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt dichtbij. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Zuidland ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.

Rijwoningen (boven) en twee-onder-één-kapwoningen uit de fases 1 en 5 van Krekenbos in Zuidland. De woningen in fase 6, waarvan de impressies nog niet klaar zijn, zijn vergelijkbaar.